uutisarkisto

Julia, Janna ja Jenni Häihänen sekä Marika Haavisto osallistuivat yhteensä 11 lajiin Helluntaikisoissa Nokialla 23.5. Ja tuloksena oli yhteensä 11 mitalia.
Ulvilassa 31.5. kisatussa am-partiokisassa Jussi Seppälä, Petri Teerikoski ja Juhani Keskitalo sijoittuivat hopealle H21-sarjassa, Lasse Varjonen, Pertti Vuorinen ja Jukka Keskitalo sijoittuivat pronssille H45-sarjassa ja Kaisa Teerikoski, Johanna Keskitalo ja Kati Yli-Sipilä sijoittuivat D21-sarjan hopealle.
Lujan jalkapallomiehet ovat voittaneet Nakkilan Nasta2:n vieraskentällä Nakkilassa komeasti 1-2. Maalintekijöinä onnistuivat Joonas Lahtinen ja Martti Tapanila. Onnea voittajille ja tsemppiä tuleviin koitoksiin!
Nuorisokansallisissa Kirkon vaiheill`-kisoissa Nakkilassa 30.5. lujalaiset kahmivat peräti 10 mitalia. Mitalisijoituksen nappasivat Veera Matintalo, Janna Häihänen, Marika Haavisto, Saana Kankaanpää, Eero Tuomola, Oskari Kärki ja Tuomas Tuomola.
Lauttakylän Luja järjesti pm-ottelut 29.-30.5. Huittisissa. Samalla järjestettiin pm-esteet. Kisoihin ilmoittautui 78 kilpailijaa, joista suurin osa tuli Satakunnan ulkopuolelta. Ottelijat kilpailivat 13-vuotiaiden ja sitä vanhempien sarjoissa.
Marika Haavisto voitti kuulan ja Janna Häihänen oli toinen Nokian Urheilijoiden järjestämissä Toukokuun kisoissa 26.5. Janna oli myös kolmas 60 m:llä.
Piirikunnallisissa Kankaanpäässä 25.5. lujalaispojat ottivat kaksoisvoiton 600 metrillä: Rene Kömi voitti ja Oskari Kärki oli toinen. Fanni Kaasalainen oli toinen sekä 60 metrillä että pituudessa.
LLujan naisten edustusjoukkue kävi voittamassa FC Nokia2:n. Helteisessä säässä pelatun kolmosdivarin kakkoslohkon pelin maalintekijöinä juhlittiin Heidi Sampolahtea ja Aino Kuntsia.
Helatorstaina Äetsässä juostussa Helaventissä Lujan Jenni Höylänen ja Ilkka Rantaniitty sijoittuivat kumpikin toiseksi kympin matkalla.
Jouko Mahlamäki voitti Lahdessa 15.5. pidetyt yli 35-vuotiaiden SM-maastojuoksukilpailut. Hän kilpaili 45-vuotiaiden sarjassa, mutta hänen aikansa olisi riittänyt myös 40- ja 35-vuotiaiden sarjojen voittoon.