uutisarkisto

Jouko Mahlamäki juoksi toiseksi piirinmestaruusmaastojuoksukilpailussa Kiikassa 6.5. Aika oli 20.31 ja matka 6 km.
Jouko Mahlamäki voitti ylivoimaisesti Harjavallassa 3.5. juostun Hunajahölkän 40-vuotiaiden sarjan. Hänen aikansa 10,25 km:n matkalla oli 33.58.
Kansalliset Karhurastit olivat lujalaisilta menestys, sillä mitalisijoille pääsi viisi henkilöä: Veera Matintalo (2. sija D10RR), Kaisa Teerikoski (2. sija D21A), Kati Yli-Sipilä ja Terhi Matintalo (1. ja 2. sija D35) ja Juhani Keskitalo (1. sija H18-sarja).
Lujan viikkorastit alkoivat suurella osanottajamäärällä keskiviikkona 28.4. ja jatkuvat syyskuun puoliväliin asti. Viikkorasteille lähti suunnistamaan liki 100 pihkaniskaa joista yli puolet olivat alle 16-vuotiaita.
Veera Matintalo aloitti suunnistuskauden vahvasti sijoittumalla pronssille FinnSpringissä Raumalla D10RR-sarjassa. Myös naiset Kaisa Teerikoski, Terhi Matintalo ja Johanna Keskitalo pärjäsivät hienosti viestissä sijoittuen 5. sijalle D21AL-sarjassa. Myös muilta lujalaisilta nähtiin vahvoja suorituksia.
Suunnistuskoulu aloitteleville alkaa keskiviikkona 21.4. klo 18.00 Huhkolinnalta. Tervetuloa!
Marika Haavisto saavutti kolmannen sijan sekä kuulassa että pituudessa 10.4. Virroilla pidetyissä Nordea Games -hallikisoissa.
LLujan hiihtäjät voittivat ylivoimaisesti Satakunnan Kansan seuracupin ennen Noormarkun Nopsaa ja Kankaanpään Urheilijoita. Lujalaisjunnut olivat upeasti kärkitiloilla myös henkilökohtaisessa kokonaiskilpailuissa.
Lauttakylän Lujan D-96 jääkiekkojoukkue saavutti hopeaa lauantaina 27.3. pelatussa AA-sarjan aluemestaruusloppuottelussa. Kokemäen Teljä-Areenalla pelattiin päivän aikana Länsirannikon D1-juniorien mestaruusottelut sarjoissa A, AA ja AAA.
Karhuhallissa 27.3. pidetyissä avoimissa Satakunnan piirihalleissa Janna Häihänen voitti piirinmestaruuden sekä 60 m:llä että pituudessa ja otti hopeaa kuulassa. Lotta-Maria Maine juoksi hopeaa 600 m:llä ja pronssia 40 m:llä. Pronssia ottivat myös Veera Matintalo pituudessa ja 1000 m:llä, Marika Haavisto kuulassa, Fanni Kaasalainen 1000 m:llä ja Annika Savolainen korkeudessa.
RSS ATOM