uutisarkisto

Suunnistuskoulu aloitteleville alkaa keskiviikkona 21.4. klo 18.00 Huhkolinnalta. Tervetuloa!
Marika Haavisto saavutti kolmannen sijan sekä kuulassa että pituudessa 10.4. Virroilla pidetyissä Nordea Games -hallikisoissa.
LLujan hiihtäjät voittivat ylivoimaisesti Satakunnan Kansan seuracupin ennen Noormarkun Nopsaa ja Kankaanpään Urheilijoita. Lujalaisjunnut olivat upeasti kärkitiloilla myös henkilökohtaisessa kokonaiskilpailuissa.
Lauttakylän Lujan D-96 jääkiekkojoukkue saavutti hopeaa lauantaina 27.3. pelatussa AA-sarjan aluemestaruusloppuottelussa. Kokemäen Teljä-Areenalla pelattiin päivän aikana Länsirannikon D1-juniorien mestaruusottelut sarjoissa A, AA ja AAA.
Karhuhallissa 27.3. pidetyissä avoimissa Satakunnan piirihalleissa Janna Häihänen voitti piirinmestaruuden sekä 60 m:llä että pituudessa ja otti hopeaa kuulassa. Lotta-Maria Maine juoksi hopeaa 600 m:llä ja pronssia 40 m:llä. Pronssia ottivat myös Veera Matintalo pituudessa ja 1000 m:llä, Marika Haavisto kuulassa, Fanni Kaasalainen 1000 m:llä ja Annika Savolainen korkeudessa.
Marika Haavisto sijoittui 3-ottelussa yhdeksänneksi Varsyn Sisulisämoniotteluiden pm-halleissa Turussa 20.3. Lajeina olivat 60m, pituus ja kuula, jossa Marikan tulos, 890, oli kolmanneksi paras.
Lujan 96 jääkiekkojuniorien aluemestaruus ratkaistaan Kokemäen jäähallissa lauantaina 27.3. klo 15:00. Vastustajana silloin on aluemestaruuden puolustaja PaiHa Paimiosta.
Ilmassa oli jännityksen tuntua, kun FPS Forssasta luisteli Luja HT:n vastustajaksi lauantaina Huittisissa. Forssan oli voitettava ottelu varmistaakseen paikka sarjataulukossa kolmen parhaan joukossa. Luja osalta tilanne ei ollut aivan yhtä dramaattinen, sillä Lujalla oli pelejä pelaamatta vielä kolme. FPS yritti ja käytti kaikki keinonsa, mutta heikosti kävi. Luja HT voitti ottelun 7 – 6 (2-2,2-1,3-3) ja FPS joutuu hakemaan Suomi-sarja paikkaansa 2-div. nousukarsintasarjan kautta.
Sinä 95, 94, 93 92, 91, ja 90 syntynyt kiekosta kiinnostunut junnu ota yhteyttä!
Lujalaistytöt näyttivät erinomaisuutensa viikonloppuna 13.-14.3. pidetyssä Tampere Junior Indoor Gamesissa, joka on Suomen suurin junioreiden hallikilpailu ja johon kilpailijoita tulee ympäri Suomea. Janna Häihänen juoksi hienosti toiseksi 60 m:n aidoissa ajalla 11,66. Osallistujia tässä sarjassa oli 45. Kuulassa Janna oli kolmas tuloksella 6,99 ja Veera Matintalo samassa sarjassa viides tuloksella 6,88. 60 metrin sileällä Janna sijoittui viidenneksi tuloksella 9,45 (osallistujia 64). Marika Haavisto työnsi kuulaa viidenneksi pisimmälle tuloksella 8,91 ja kiekko lensi seitsemänneksi pisimmälle.
RSS ATOM