uutisarkisto

Marika Haavisto sai kolme mitalia Palkintokeskuskisoissa Naantalissa 15.5. Kuulan hän voitti, ja pituudessa ja 200 metrillä tuli kolmas sija.
LLuja vs MaPS 2-0. (15.5.2010)
LLujan jalkapallonaiset voittivat Maskun Palloseuran kotikentällään lukemin 2-0. Maalintekijöinä kunnostautuivat Heidi Sampolahti ja Laura Virtanen. Onnea voittajille!
LLujan jalkapallomiehet voittivat FC Eurajoen kotikentällään lukemin 5-2. Maalintekijöinä onnistuivat Eetu Matintalo, Stephen Nixon ja Jussi Marttila kahdesti. Yksi Lujan maaleista kirjattiin vastustajan omaksi maaliksi. Onnea voittajille!
Oskari Kärki voitti ylivoimaisesti 10-vuotiaiden sarjan Satakunnan piirihuipentumamaastot Raumalla 13.5. Saana Kankaanpää oli kolmas 15-vuotiaiden sarjassa.
Marika Haaviston kuula lensi Salon Vilpas Track Gamesissa 13.5. joka kierroksella aina pidemmälle ja pidemmälle. Ennätystuloksellaan, 9,71 heltisi voitto kisassa.
Jouko Mahlamäki juoksi toiseksi piirinmestaruusmaastojuoksukilpailussa Kiikassa 6.5. Aika oli 20.31 ja matka 6 km.
Jouko Mahlamäki voitti ylivoimaisesti Harjavallassa 3.5. juostun Hunajahölkän 40-vuotiaiden sarjan. Hänen aikansa 10,25 km:n matkalla oli 33.58.
Kansalliset Karhurastit olivat lujalaisilta menestys, sillä mitalisijoille pääsi viisi henkilöä: Veera Matintalo (2. sija D10RR), Kaisa Teerikoski (2. sija D21A), Kati Yli-Sipilä ja Terhi Matintalo (1. ja 2. sija D35) ja Juhani Keskitalo (1. sija H18-sarja).
Lujan viikkorastit alkoivat suurella osanottajamäärällä keskiviikkona 28.4. ja jatkuvat syyskuun puoliväliin asti. Viikkorasteille lähti suunnistamaan liki 100 pihkaniskaa joista yli puolet olivat alle 16-vuotiaita.
Veera Matintalo aloitti suunnistuskauden vahvasti sijoittumalla pronssille FinnSpringissä Raumalla D10RR-sarjassa. Myös naiset Kaisa Teerikoski, Terhi Matintalo ja Johanna Keskitalo pärjäsivät hienosti viestissä sijoittuen 5. sijalle D21AL-sarjassa. Myös muilta lujalaisilta nähtiin vahvoja suorituksia.