uutisarkisto

Lujan miehet sijoittuvat hopeasijalle Satakunnan futsalin kolmosdivarissa.
Jouko Mahlamäki juoksi 3000 m:llä kolmanneksi Porin Karhuhallissa 13.2. järjestetyissä piirinmestaruuskilpailuissa. Hänen aikansa oli 8.58,22.
Lujan HT:n pelit ovat viime aikoina kulkeneet hyvin. Sunnuntaina joukkue matkasi Porvooseen kohtaamaan sarjajohtaja Hunters’in. Lujan edellisenä päivänä pelaama ottelu antoi hyvän pohjan ja joukkue lähti selkeästi hakemaan voittoa pelistä. Pelikirjan laatiminen onnistui ja Luja HT nappasi täydet kolme pistettä. Peli päättyi lukemiin 2 – 4 (1-2:0-2:1-0).
Tampereella 7.2. pidetyssä Hallijuoksuillassa Oskari Kärki juoksi 11-vuotiaiden poikien sarjassa nopeimman ajan 1000 metrillä.
Taisteluvoitto Vermuntilan Temmosta antoi riittävän hyvän lähtökohdan Luja HT:n pelille, kun vastaan asettui hyvin motivoitunut FPS Forssasta. FPS oli voittanut edellisenä iltana Temmon kotihallissaan, joten heilläkin oli kova tahtotila voittaa peli. Tasaisessa sarjassa voitto ottelusta oli tärkeä ja jälleen Luja HT osoitti taistelutahtonsa voittamalla vähämaalisen ottelun 2 – 1 (1-0;1-0;0-1).
Punkalaitumella hiihdettiin 6.2. Satakunnan mestarushiihdot ja kauden toinen junnucup. Lujalaiset olivat mainiossa vauhdissa; 13 mitalisijaa ja useita sijoituksia aivan kärjen takana. Myös kannustus- ja huoltojoukot olivat huippuiskussa! Hienoa!!
Lujan Markus Kankaanranta oli huikeassa vedossa, kun Luja HT kohtasi vierasottelussa Vermuntilan Temmon perjantai-iltana Raumalla. Hän teki kaiken kaikkiaan ottelussa viisi maalia ja kaksi niistä voittolaukauskilpailussa.
Kajastuksen kansallisissa hallikisoissa Porissa 30.1. Marika Haavisto voitti kuulassa 11-vuotiaiden sarjan. Voittotyöntö kantoi 8,60 metriä.
Lujan miehet voittivat FC Ulvilan Meri-Porissa selvin lukemin 9-4.
Lujalaishiihtäjät ovat hiihtäneet mainiosti viikonlopun kisoissa. Olli Pohjolainen voitti Valkeakoskella, Jenni Höylänen Kotkassa sekä Saana Kankaanpää ja Linda Vahela Harjavallassa.
RSS ATOM