uutisarkisto

Lujan nuoret miehet ovat tehneet hienoa työtä ja näyttäneet taitonsa Satakunnan piirin kolmosdivarissa. Futsal on taitolaji ja lujalaiset ovat nousseet hienosti kokeneempien pelaajien kannoille.
Tampereella Hippo-halleissa 24.1. lujalaistytöt juoksivat 4x50 m:n viestissä toiseksi. 11-vuotiaiden joukkueeseen kuuluivat Veera Matintalo, Marika Haavisto, Janna Häihänen ja Fanni Kaasalainen. Fanni juoksi myös 60 m:llä kolmanneksi.
Luja HT:n vieraaksi saapui perjantai-iltana kova uusimaalainen joukkue Porvoon Hunters. Luja HT lähti peliin ennakkoluulottomasti ja kahden erän jälkeen näytti siltä, että kotijoukkue ottaa pisteet ottelusta. Vaan toisin kävi. Lauantain vierasottelussa Luvialla Luja HT kohtasi ensimmäistä kotiotteluaan Suomi-sarjassa pelanneen HC Luvian. Kotijoukkueen valmistautumisen eteen oli tehty kaikki mahdollinen. Vastaavasti Luja HT:llä oli alla perjantai-illalta harmittava tappio, joten ennakkoasetelmat olivat jännittävät. HC Luvian panostus otteluun toi heille toivotun lopputuloksen ja Luja HT on tekemässä ottelusarjasta itselleen vaikean
Oskari Kärki juoksi toiseksi nopeimman ajan 1000 m:llä kansallisissa hallikisoissa Turussa 17.1.
Kevätkausi on alkanut Luja HT:n osalta suotuisissa merkeissä. Avausvoitto Vermuntilan Temmosta siivitti joukkueen hyvään peliin myös vieraspelissä Forssassa. FPS on omassa hallissaan vaikea voittaa ja joukkue oli voittanut molemmat jatkosarjan pelinsä.
LLujan hiihtomestaruuksista kilpaili upeasti lähes kahdeksankymmentä hiihtäjää ja perinteisen hiihtotavan kilpailun jälkeen mestarit saatiin selville.
Suomi-sarjan karsintasarjojen kevätkausi alkoi Luja HT:n osalta lauantaina ja vastustajaksi tuli syksyn Länsirannikon lohkossa pelannut Vermuntilan Tempo. Lujan syksyn lohkosta nousi varsinaiseen Suomi-sarjaan kolme joukkuetta, joten syksyn sarjasta samaan lohkoon jäi vain FPS Forssasta. Muut kevään sarjassa pelaavat joukkueet Temmon ja FPS:n lisäksi ovat Porvoon Hunters ja HC Luvia.
Lujan hiihtomestarit ratkaistaan tiistaina perinteisellä hiihtotavalla. Ilmoittaudu maanantai-iltaan mennessä. Hiihtocup käynnistyy seuraavalla viikolla Vauhtipyörä-hiihdoilla 19.1.! Tervetuloa kilpailemaan!
Tämän päivän Vauhtipyörä-hiihdot on peruttu kovan pakkasen takia. Kilpailu hiihdetään kahden viikon päästä 19.1. Ensi tiistaina 12.1. vuorossa on LLujan mestaruushiihdot.
Jouko Mahlamäki voitti miesten pääsarjan 9 kilometrin matkan uudenvuodenaattona Eurajoella. Kovassa pakkasessa eroa toiseksi tulleeseen kertyi pari minuuttia. Voitto Uudenvuodenjuoksussa oli Joukolla jo peräti kahdeksas perättäinen. Ilkka Rantaniitty puolestaan voitti 40-vuotiaiden sarjan 5,3 kilometriä noin puolellatoista minuutilla.
RSS ATOM