uutisarkisto

Kevätkausi on alkanut Luja HT:n osalta suotuisissa merkeissä. Avausvoitto Vermuntilan Temmosta siivitti joukkueen hyvään peliin myös vieraspelissä Forssassa. FPS on omassa hallissaan vaikea voittaa ja joukkue oli voittanut molemmat jatkosarjan pelinsä.
LLujan hiihtomestaruuksista kilpaili upeasti lähes kahdeksankymmentä hiihtäjää ja perinteisen hiihtotavan kilpailun jälkeen mestarit saatiin selville.
Suomi-sarjan karsintasarjojen kevätkausi alkoi Luja HT:n osalta lauantaina ja vastustajaksi tuli syksyn Länsirannikon lohkossa pelannut Vermuntilan Tempo. Lujan syksyn lohkosta nousi varsinaiseen Suomi-sarjaan kolme joukkuetta, joten syksyn sarjasta samaan lohkoon jäi vain FPS Forssasta. Muut kevään sarjassa pelaavat joukkueet Temmon ja FPS:n lisäksi ovat Porvoon Hunters ja HC Luvia.
Lujan hiihtomestarit ratkaistaan tiistaina perinteisellä hiihtotavalla. Ilmoittaudu maanantai-iltaan mennessä. Hiihtocup käynnistyy seuraavalla viikolla Vauhtipyörä-hiihdoilla 19.1.! Tervetuloa kilpailemaan!
Tämän päivän Vauhtipyörä-hiihdot on peruttu kovan pakkasen takia. Kilpailu hiihdetään kahden viikon päästä 19.1. Ensi tiistaina 12.1. vuorossa on LLujan mestaruushiihdot.
Jouko Mahlamäki voitti miesten pääsarjan 9 kilometrin matkan uudenvuodenaattona Eurajoella. Kovassa pakkasessa eroa toiseksi tulleeseen kertyi pari minuuttia. Voitto Uudenvuodenjuoksussa oli Joukolla jo peräti kahdeksas perättäinen. Ilkka Rantaniitty puolestaan voitti 40-vuotiaiden sarjan 5,3 kilometriä noin puolellatoista minuutilla.
Panoksena nousu (13.12.2009)
Luja HT kohtasi syyskauden viimeisissä otteluissaan Suomi-sarjaan ylempään loppusarjaan havittelevat joukkueet KJT Tuuskin ja HC Keski-Uusimaan. Tuuskilla oli mahdollisuus nousta jopa sarjakärkeen ja siten saavuttaa suoraan paikka lohkovoittajana. HCK sen sijaan halusi varmistaa sijoituksensa sarjakolmosena ja siten saada mahdollisuus ristiinkarsintojen kautta. Luja HT ei siis saanut mitään armoa viimeisiin otteluihinsa.
Lujan miehet voittivat FC Ulvilan lukemin 5-1. FC Ulvila rikkoi peliä kaiken aikaa, mutta lujalaisten meno oli sen verran vahvaa, että voitto ei tainnut olla missään vaiheessa epävarma. Voittoa Lujalle olivat järjestämässä Jaakko Aro, Antti Hakanen, Henri Järvinen, Lasse Järvinen, Miikka Kuisma, Martti Tapanila, Kalle Wallin, Teemu Virtanen ja Mikael Ylikännö.
Huittisten kaupunki palkitsi vuonna 2009 SM- ja kansallisella tasolla kolmen parhaan joukkoon yltäneet kaikki yli 10-vuotiaat huittislaiset urheilijat.
LLujan jo perinteinen hiihtokoulu 5-12-vuotiaille alkaa Kännölässä torstaina klo 18! Tervetuloa mukaan!
RSS ATOM