uutisarkisto

Kirman piirikunnallisissa kisoissa Kiikoisissa 30.8. voiton ottivat Lotta-Maria Maine junnukeihäässä ja 40 m:llä, Erkka Maine junnukeihäässä sekä Veera Matintalo 40 m:llä ja pituudessa. Henna Kaunistola oli toinen sekä 40 m:llä että junnukeihäässä. Ja Juho Kaunistola neljäs sekä 40 m:llä että pituudessa. Veera rikkoi myös 9-vuotiaiden tyttöjen Lujan ennätyksen pituudessa kymmenellä sentillä hypäten 399.
Avoimissa Nokian Pyryn mestaruuskilpailuissa 27.8. Janna Häihänen voitti sekä 40 m että pituuden. Marika Haavisto voitti keihään. Julia Häihänen tuli toiseksi sekä 60 m:llä että pituudessa. Ja Jenni Häihänen sijoittui kolmanneksi sekä 40 m:llä että pituudessa.
Ulvilassa Massilla kisattiin sunnuntaina suunnistuksen kansalliset. Lujalaisten kotiinviemisinä oli kolme voittoa, joista vastasivat Janita Matintalo (D12TR-sarja), Juhani (H16-sarja), Tapio (H20) ja Jukka Keskitalo (H50). Kaisa Teerikoski oli neljäs ja Terhi Matintalo viides D21A-sarjassa.
Perjantaina suunnistettiin Liedossa Koululiikuntaliiton Suomen laajuiset kilpailut. Lujalaisia mukana oli peräti 13, joista parhaiten menestyi Veera Matintalo, tuloksena neljäs sija 82 nuoren D9RR-sarjassa.
Kansallisessa Avoimessa kisassa Raumalla 25.8. Janna Häihänen voitti molemmat juoksumatkansa:40m ja 150m. Fanni Kaasalainen oli toinen 600 m:llä ja kolmas 60 m:llä. Eemil Kaasalainen juoksi kolmanneksi sekä 40 m:llä että 150 m:llä. Rene Kömi juoksi toiseksi 600 m:llä.
Urjalassa 25.8. Marika Haavisto juoksi 60 m:llä neljänneksi. Kuulassa ja kiekossa hän oli seitsemäs ja 3-loikassa kahdeksas.
Juhani Keskitalo oli viikonloppuna kovassa vedossa. Pyöräsuunnistuksen SM-kilpailuissa lauantaina hän nappasi SM-pronssia H16-sarjassa. Lisäksi sunnuntaina hän voitti sarjansa Nokialla kansallisissa. Myös veli Tapio pärjäsi pyöräsuunnistuksessa, sijoituksena seitsemäs tila.
Jämsässä 22.8. pidetyissä piirinmestaruusotteluissa Marika Haavisto sai 3-ottelussa pisteet 743, joka oli 10-vuotiaiden sarjassa kolmanneksi paras tulos. Janna Häihäsen tulos 712 oli 9-vuotiaiden sarjassa toiseksi paras. Molemmat tytöt tekivät myös uudet Lujan ennätykset.
Piirikunnallisissa yleisurheilukilpailuissa Suodenniemellä 15.8. lujalaiset keräsivät yhteensä 13 pokaalia ja ruusua. Voiton veivät Erkka Maine sekä pallossa että 600 m:llä, Janna ja Julia Häihänen pituudessa sekä Annika Savolainen kuulassa. Toisella sijalla olivat Lotta-Maria Maine, Julia ja Rene Kömi 600 m:llä, Janna pallossa ja Marika Haavisto kuulassa. Kolmanneksi tulivat Lotta-Maria pallossa, Annika korkeudessa ja Henrik Vahela pituudessa.
Piirikunnallisissa Eeliksen muistokisoissa Kiukaisissa 13.8. lujalaiset kahmivat 13 mitalia. Voiton ottivat Jenni Häihänen 40 m:llä, Erkka Maine pallossa, Lotta-Maria Maine pallossa, Frans Hakasuo pallossa, Janna Häihänen 40 m:llä ja pituudessa, Heidi Savolainen 300 m:llä ja Annika Savolainen korkeudessa. Annikan tulos 130 oli myös uusi Lujan 11-vuotiaiden ennätys.