uutisarkisto

Harjavallassa 14.-16.8. pidetyissä 15- ja 14-vuotiaiden SM-kilpailuissa Saana Kankaanpään sijoitus 2000 m:llä oli 13. Hänen aikansa oli 7.23,31. 800 m:llä hän oli 18. ajalla 2.34,20.
Siikaisissa kisattiin suunnistuksen aluemestaruusmitaleista 15.8. pitkien matkojen merkeissä. Mitaleista vastasivat jälleen Tapio Keskitalo (H20-sarja: kulta), Kati Yli-Sipilä (D35: kulta), Juhani Keskitalo (H16: hopea) ja Terhi Matintalo (D35: pronssi).
Riihimäellä 16.8. pidetyissä 19-vuotiaiden SM-kilpailuissa Juha-Matti Iso-Jaakkola voitti 110 metrin aidat. Hänen aikansa oli 14,69.
Urjalan Urheilijoiden mestaruuskilpailuissa 12.8. Häihäsen siskokset kahmivat mitalit. Jenni voitti T5-sarjan 40m. Janna nappasi T9-sarjassa kultamitalin kolmesta lajista: 40 m:llä, pituudessa ja kuulassa. T13-sarjan keihäässäkin hän oli seitsemäs. Julia otti hopeamitalin T11-sarjassa 60 m:llä ja pituudessa.
Kansallisissa Tyttö- ja poikaolympialaisissa Kokemäellä 12.8. Marika Haavisto paransi jälleen Lujan ennätystä kuulassa, 836, voittaen sarjansa. Myös Veera Matintalo voitti 40 m:llä ja Tuomas Tuomola 1000 m:llä. Hopeamitalin saivat Lotta Maine 40 m:llä, Erkka Maine pallossa, Veera Matintalo junnukeihäässä ja Fanni Kaasalainen sekä 60 m:llä että pituudessa. Pronssia saivat Tuomas ja Eero Tuomola sekä Annika Savolainen kuulassa.
Toijala Junior Gamesissa 9.8. Marika Haavisto työnsi kuulaa jälleen uuden Lujan ennätyksen: 789, sijoittuen kilpailussa toiseksi.
Timanttikisat (9.8.2009)
Sastamalassa 8.8. pidetyissä Timanttikisoissa Jouko Mahlamäki juoksi 3000 m:llä kahdeksanneksi. Hänen aikansa oli 9.00,39.
4.8. Urjalassa pidetyissä piirikunnallisissa Säästöpankin kesäkisoissa Janna Häihänen voitti T9-sarjan 40 m:n juoksun ja tuli toiseksi kuulassa. T15-sarjan keihäässä hän oli seitsemäs. Jenni juoksi toiseksi T5-sarjan 40 m:llä ja 11-vuotias Julia hyppäsi pituutta T13-sarjassa yhdeksänneksi.
Veteraanien MM-kilpailussa Lahdessa 4.8. Jouko Mahlamäki juoksi hienosti M40-sarjassa 10 000 m:llä kolmanneksi. Hänen aikansa oli 32.35,71. Voittajan, argentiinalaisen Troncoson aika oli 31.27,88. Hopeamitalistin, espanjalaisen Fernandezin kanssa Joukolla oli "kyttäysjuoksu". Hänelle Jouko hävisi vain pari sekuntia. Samana päivänä Heikki Salo juoksi 1500 m:n semifinaalin aikaan 6.20,17. Sijoitus oli 21.
Lauttakylän Lujan yleisurheilun mestaruuksista kilpailtiin urheilukentällä 3.8. Kilpailuun osallistujat olivat iältään 5-15 -vuotiaita. Kilpailijoita oli peräti 80 ja jokainen sai osallistua kahteen lajiin. Kentällä olikin vilskettä, hienoja suorituksia nähtiin ja omia ennätyksiä rikottiin. Kiitokset kaikille toimitsijoille!