uutisarkisto

Lohja Junior Gamesissa 2.8. Marika Haavisto työnsi kuulaa uuden Lujan ennätyksen:773 ja sijoittui kisassa toiseksi. 60 m:llä hän sijoittui neljänneksi, keihäässä kuudenneksi ja kiekossa seitsemänneksi.
Kalevan kisat (1.8.2009)
Kalevan kisoissa Espoossa 31.7. kahden edellisen vuoden Suomen mestari Petteri Lax hyppäsi pituuden karsinnassa yhden mitatun hypyn, joka kantoi tasan seitsemän metriä. Seuraavan päivän loppukilpailuun hän ei selkäkivun takia pystynyt osallistumaan.
Helsingissä 29.-31.7. järjestetyissä kansainvälisissä Finlandia Junior Gamesissa Oskari Kärki juoksi 1 km:n katujuoksussa kahdeksanneksi. Pituudessa hän oli 24. ja 40 m:llä 25.
Tiistaina suunnistettiin Eurajoella aluemestaruus-partiokisat. H45-sarjan toisen sijan vei lujalaistrio Jukka Keskitalo, Lasse Vuorinen ja Pertti Vuorinen. Kaksi muuta Lujan joukkuetta jäivät täpärästi neljänsiksi.
Lauantaina kisatussa triathlonissa poikien sarjan voiton vei Lujan Juhani Keskitalo (aika 1:08:39). Jari Maine oli yleisen sarjan 24. ajalla 1:16:31. Triathlonin osat olivat 400 metriä uintia, 20 kilometriä pyöräilyä ja 5 kilometriä juoksua.
Jouko Mahlamäki juoksi viidenneksi Veteraanien MM-kilpailuissa Lahdessa 28.7. Hänen aikansa 8 kilometrin matkalla oli 25.39. Italialaisen Brignonen voittoaika oli 24.07. Joukkuekilpailussa, johon osallistui kunkin maan kolme parasta, Jouko sai hopeamitalin. Heikki Salon sijoitus M65-sarjassa oli 24. ja aika 36.09. 30.7. Heikki juoksi 800 m aikaan 2.56,58. Sijoitus semifinaalissa oli 21.
Piirikunnallisissa Urjalassa 27.7. Tuomas Tuomola aitoi kolmanneksi ja hyppäsi pituutta neljänneksi pisimmälle. Eero Tuomola oli kuulassa seitsemäs.
Lujan urheilukoululaiset kilpailivat urheilukentällä neljänä peräkkäisenä heinäkuun maanantaina. Urheilukoululaisista 84 osallistui kisoihin. Kahdeksasta lajista laskettiin kuuden parhaan lajin tulokset.
Kaksipäiväisissä piirinmestaruuskilpailuissa Raumalla 25.-26.7. lujalaiset ottivat peräti 19 mitalia, joista Veera Matintalo, Janna Häihänen ja Fanni Kaasalainen ottivat kukin kolme mitalia. Kirkkaimman mitalin veivät Veera 40 m:llä ja pituudessa, Tuomas Tuomola 1000 m:llä ja 60 m aidoissa, Janna kuulassa, Marika Haavisto kiekossa ja Saana Kankaanpää 2000 m:llä.
Forssassa 21.7. pidetyissä Salaman 100-vuotisjuhlakilpailuissa Jouko Mahlamäki juoksi 3000 m:llä viidenneksi ajalla 9.03,75.