uutisarkisto

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry järjestää Huittisissa 12.-13.5. ja 18.-19.5. Fyysisen harjoittelun perusteet -kurssin, joka kuuluu valmentajakoulutuksen 1-tason peruskursseihin. Kouluttajana kurssilla on Juha Flinck, joka on ansioitunut yleisurheilijoiden valmentajana. Kurssilla on teoriaa, keskustelua ja käytännön harjoitteita. Kurssin hinta on 80 e, josta Huittisten vapaa-aikavirasto maksaa puolet huittislaisten osanottajien osalta.
Lujan uusi vahvistus Kaisa Teerikoski suunnisti Porissa Karhurasteilla kaksipäiväisessä kilpailussa voittoon D21B-sarjassa. Terhi Matintalo vei varmalla suunnistuksella voiton D35-sarjassa. Lisäksi Tapio Keskitalo suunnisti toiseksi H20-sarjassa.
Lujan kevään ensimmäiset viikkorastit suunnistetaan 29.4. klo 17 alkaen Kännönvuoressa. Monta ratavaihtoehtoa! Lisäksi lapsille ja perheille on suunnistusopetusta klo 18-19 viikkorastien yhteydessä. Tervetuloa kaikille!
Maanantaina Raumalla suunnistetut kevätkansalliset sujuivat lujalaisilta hienosti. Terhi Matintalo osoitti heti kovaa kuntoa ja keskittymistä suunnistuksessa vieden voiton D35-sarjassa puolentoista minuutin erolla seuraavaan.
Eurajoella 4.4. juostuissa Satakunnan avoimissa piirinmestaruusmaantiejuoksuissa Jouko Mahlamäki voitti 10 km:n matkan M40-sarjassa. Hän juoksi samalla oman ennätyksensä, 32.43. Ilkka Rantaniitty oli saman sarjan toinen. Heikki Salo voitti M50-sarjan.
29.3. juostiin 32. Pori-juoksu, jossa Jouko Mahlamäki juoksi noin 9 km matkan toiseksi nopeimmin. M40-sarjassa hänen aikansa oli paras.
Jääkiekkokausi 2008-2009 on paikallisen joukkueen, Lauttakylän Lujan, osalta päätöksessä. Sarjapaikan menetys Suomi-sarjasta on pelitulosten seuraus ja aiheuttaa raskaita ajatuksia joukkuetta valmentaneen Mika Westerbergin mielessä:
Turussa 22.3. järjestetyissä Palkintokeskuskisoissa Lujan Marika Haavisto työnsi kuulaa seitsemänneksi pisimmälle 11-vuotiaiden tyttöjen sarjassa.
Luja HT:n ja Kirkkonummen Salamien kohtaamisessa lauantai-iltana panoksena sarjapaikka Suomi-sarjassa. Lujan kohtalona oli pelata ottelu vieraissa ja vaikka katsomossa äänimäärästä päätellen oli melkoinen joukko HT-faneja, ei se siivittänyt joukkuetta voittoon. Luja HT hävisi ottelun 5 – 2 (0-1,2-1,3-0).
Satakunnan avoimissa piirihalleissa Porissa 14.3. keräsivät lujalaiset roppakaupalla mitaleita. Voiton veivät Tuomas Tuomola ja Oskari Kärki 1000 m:llä sekä Janna Häihänen 40 m:llä. Hopeamitalin ottivat Fanni Kaasalainen pituudessa, Veera Matintalo 1000 m:llä ja Annika Savolainen kuulassa. Pronssia ottivat Pinja Koivumäki kuulassa sekä Tuomas 60 m:llä ja kiekossa. Tuomas nappasikin mitalin kaikista kolmesta lajista, joihin osallistui.
RSS ATOM