uutisarkisto

Lauttakylän Luja valitsi Vuoden 2013 Lujalaiseksi Matti Nurmisen. Matti on ollut suunnistusjaoston aktiivi jo 50 vuoden ajan. Hän on vuosikymmenien ajan käyttänyt valtavan määrän talkootunteja suunnistuskarttojen tekemiseen, viikkorastien ja monien kisojen järjestämiseen.
Tappio Turussa (19.12.2013)
Luja HT kohtasi lauantai-iltana sarjan kärkiottelussa Huittisissa Kaarinan Kiekko-Pojat. Lujalla on ollut edellisissä peleissä pelillisiä vaikeuksia, vaikka SoPa kaatuikin murskalukemin itsenäisyyspäivän aattona. KaKiPon kokeneessa ja isokokoisessa joukkueessa on reilu kentällinen pelaajia, joilla on Mestis-kokemusta. Voitto tästä ottelusta edellytti onnistumista joukkueena ja yksilötasolla. Luja HT voitti ottelun lopulta voittolaukauskisan jälkeen 3 – 2 (0-1;1-2;1-0;0-0), mutta halvalla voitto ei tullut.
Huittisten kaupunki palkitsi 11.12. huittislaiset yli 10-vuotiaat urheilijat, jotka vuoden 2013 aikana ovat yltäneet kansallisissa tai SM-kilpailuissa mitalisijoille.
Luja HT kohtasi kakkosdivisioonan viime viikon ottelussa torstaina sarjajumbo SoPan. Somerolaisista ei löytynyt vastusta. Ottelussa Luja tehtaili maaleja urakalla ja ottelu päättyi 14-2 (3-1, 5-0, 6-1)
Luja HT kohtasi kakkosdivisioonan viime viikon otteluissa NuPS:n Nummelasta ja VG-62:n Naantalista. Keskiviikon ottelu oli kotihallissa ja lauantaina Luja HT matkasi Naantaliin. Molemmissa otteluissa Luja HT:lla oli vaikeuksia. Keskiviikkona tuli voitto lukemin 6-5 (1-2, 2-1, 3-2) ja lauantaina tappio lukemin 3-0 (0-0, 1-0, 2-0).
Luja HT vieraili sunnuntaina kakkosdivisioonan ottelussa Paimiossa. Vastassa oli Haka Hockey. Kokeneen hakan odotettiin antavan kovan vastuksen ja niin kävikin. Tiukka ottelu päättyi kuitenkin Luja HT:n voittoon 6-1 (0-3, 1-0, 0-3).
Lauttakylän Lujan vuoden 2013 parhaat yleisurheilijat on palkittu. Daniel Ivanoff valittiin parhaaksi yleisurheilijaksi.
RSS ATOM