uutisarkisto

Osanottajamäärältään Suomen suurin nuorten hallikilpailu, Tampere Junior Indoor Games, käytiin Pirkkahallissa 9.-10.3. Pinja Koivumäki voitti 15-vuotiaiden tyttöjen keihään tuloksella 37,76. Frans Hakasuo otti hopeaa kahdessa P11-sarjan lajissa: keihäässä (34,52) ja kuulassa (9,16). Hermanni Hakasuo otti niinikään hopeaa P14-sarjan keihäässä tuloksella 47,89. Lisäksi Pinja oli seipäässä seitsemäs tuloksella 275 ja Marika Haavisto T14-kuulassa yhdeksäs tuloksella 9,30.
Luja HT kohtasi Suomi-sarjan alemman jatkonsarjan kahdessa viimeisessä pelissä ensin lauantaina Pirkkalan Pingviinit ja sunnuntaina kotiottelussa Karhu HT:n. Sijoituksen kannalta otteluiden lopputuloksella ei ollut merkitystä, mutta keskiviikkona alkavan jatkosarjan kannalta oli. Pirkkalan Pingviinit pelasivat loistavan ottelun ja nappasivat Lujalta täyden pistepotin maalein 5 – 0 (2-0;0-0;3-0), mutta Karhu HT:stä ei ollut Lujan kaatajaksi. Luja HT voitti ottelun 11 – 4 (2-0;3-1;6-3).
Vuoden 2012 parhaat lujalaiset palkittiin 4.3. Säästöpankilla. Lujan parhaana palkittiin Jenni Höylänen. Paras mies oli Juha-Matti Iso-Jaakkola, paras nuori mies Jere Salo, paras nuori nainen Linda Vahela, paras poika Frans Hakasuo ja paras tyttö Pinja Koivumäki. Vuoden veteraaniurheilija oli Jouko Mahlamäki, vuoden valmentaja Jyrki Välkkynen, vuoden joukkueseura-aktiivi Taina Mäkinen ja vuoden yksilöseura-aktiivi Jari Maine. Vuoden joukkueena palkittiin T00-jalkapallojoukkue.
Luja HT nukkui pari yötä kunnolla heikosti sujuneen FPS-pelin jälkeen ja matkusti sunnuntaina Jyväskylään kohtaamaan Diskoksen. Tavoitteena oli ennen kaikkea varmistaa kakkossija sarjassa. Nyt valmistautuminen oli kunnossa ja Luja HT voitti ottelun ennen kaikkea vahvan toisen erän pelaamisellaan. Diskos taipui lopulta selvin numeroin 3 – 6 (1-0;0-4;2-2).
SM-keihään talvimestaruuskilpailuissa Mustasaaressa 2.3. Jere Salo otti SM-hopeaa M22-sarjassa. Heittotulos oli 63,98, joka syntyi viimeisellä heitolla.
uja HT kohtasi sarjan neljänneksi viimeisessä ottelussa perjantaina Forssan Palloseuran Forssassa. Edellisessä ottelussa Luja HT oli napannut FPS:ltä sen ainoan tähän mennessä menettämän pisteen ja odotukset olivat jälleen korkealla. Toisin kävi. Lujan valmentaja Janne Laukkanen vertasi ottelua ”isät vastaan pojat -peliksi” – niin murskaavan ylivoimainen FPS oli. FPS – Luja HT (5-1;4-0;2-0).
Viikonloppuna pidetyissä sprinttien ja KLL:n Suomen Mestaruus hiihdoissa Saana Kankaanpää vastasi Lujan hienosta menestyksestä jälleen. Saana voitti sunnuntaina N18 3km matkalla pronssia. Myös Pihla Kankaanpää, Linda Vahela ja Aaron Bondfolk hiihtivät hienosti viikonloppuna.
Porissa 23.2. pidetyissä SM-kiekonheiton talvimestaruuskilpailuissa Daniel Ivanoff oli neljäs 17-vuotiaiden sarjassa. Hänen kiekkonsa kantoi 42,86. Myöhemmin vielä samana päivänä Nuorten SM-halleissa Tampereella Daniel oli kuulassa kuudes tuloksella 14,80. Annukka Oinonen oli kuulassa 18. tuloksella 10,63.
Rankassa kelissä ja maastossa Saana sijoittui hienosti yhdeksänneksi
Naiset saivat hopeaa joukkueella Saana, Sanna ja Pihla. T10 ja T12 saavuttivat hienosti neljännen sijan kisassaan
RSS ATOM