uutisarkisto

HT pelasi viime torstaina ottelun sarjan heittopussia Urjalan Sisu-Kiekkoa vastaan Urjalassa ja voitti ottelun selvästi 2 – 12 (1-4;0-4;1-4). Lujan hyvä peliesitys herätti suuria toiveita seuraavaan kotiotteluun Vaasan Red Ducksia vastaan. Sunnuntaina pelattu ottelu oli vielä kaksikymmentä sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä kotijoukkueen hallinnassa, mutta silloin maailma romahti. Vastustajan hyökkääjän Lujan maalin takaa maalille heittämä kiekko kimposi oman pelaajan luistimista maalissa pelanneen Jari Vainion längistä sisään. Pelin hallinta kääntyi ja lopullisen sinetin Red Ducks löi jatkoajalla. Red Ducks voitti ottelun 3 – 4 (1-0;0-2;2-1;0-1).
Veera Matintalo työnsi kuulaa toiseksi pisimmälle tuloksella 7,68 Kajastuksen kansallisissa hallikisoissa Porissa 29.1. Lisäksi 60 ja 1000 metrin juoksuissa hän sijoittui viidenneksi.
Lauantaina 5.2. klo 10.30 alkaen pidetään Huittisten kaupungin yu-mestaruushallikisat Huhkolinnassa. Ilmoittautuminen klo 10 paikan päällä. Sarjat ja lajit: T/P6 30m ja pallonheitto, T/P7 30m ja pallonheitto, T/P8 30m ja turbokeihäs, T/P9 30m ja turbokeihäs, T/P11 30m, kuula ja korkeus, T/P13 30m, kuula ja korkeus, T/P15 30m, kuula ja korkeus. Osallistumisoikeus kahteen lajiin. Ei piikkareita! Tervetuloa osallistumaan!
Markus Kankaanrannan hankkiminen maalintekijäksi joukkueeseen palautti Luja HT:n jälleen voittokantaan. Kahdessa pelaamassaan ottelussaan Kankaanranta on tehnyt jo neljä maalia. Ensimmäisessä ottelussa Karhu HT:tä vastaan maalit eivät riittäneet voittoon, mutta toisessa ottelussa Alavuden Pallo-Veikkoja vastaan Luja HT pelasi joukkueena hyvin ja ansaitsi voittonsa. Tiukan ottelun Luja HT voitti lopulta 4 – 5 (1-2;2-2;1-1).
Koskaan aiemmin Lujan futsal-miehet eivät ole pelanneet näin korkealla sarjatasolla. Joukkue lähti peleihin sarjan nuorimpana sekä iältään, että pelikokemukseltaan. Sarjanousijana ja altavastaajana joukkueen taival ei aina ole sujunut kuin tanssi. Maaleja on kuitenkin tehty ja hyviä suorituksia nähty. Jäljellä on enää kaksi lauantaista kotipeliä, joten eiköhän mennä kannustamaan joukkue huippusuorituksiin!
LLujan mestaruushiihdot hiihdettiin vapaalla hiihtotavalla Kännölässä 18.1.2011.
Tampereella 16.1. pidetyissä Hallihippokisoissa Janna Häihänen voitti selvästi 60 metrin aidat aikaan 10,94. Sileällä 60 m:llä hän oli neljäs. Marika Haavisto työnsi kuulaa kolmanneksi tuloksella 9,40.
Luja HT himoitsi voittoa viime kohdatessaan Forssan Palloseuran viime keskiviikkona kotonaan. Edellisen NoPy-ottelun jälkeen puolustusta oli tiivistetty, mutta vieläkin omissa soi liian usein. Hyvää ottelussa oli, että nyt maalinteossa onnistuivat miehet, jotka eivät ole maaleilla mässäilleet. Kolmella tehdyllä voittaisi kyllä, ellei vastustaja tekisi enempää. Ottelu päättyi tasaisen ja vauhdikkaan pelaamisen päätteeksi vieraille 3 – 4 (2-1;1-2;0-1).
Waltteri Immonen juoksi nopeimman ajan M19-sarjan 60 metrin alkuerissä Loppiaiskisoissa Turussa 6.1. Hänen aikansa (7,02) olisi riittänyt finaalissakin voittoon, mutta flunssan takia hän ei voinut osallistua enää siihen.
Luja HT:n Suomi-sarjan karsintasarjan ottelut jatkuivat viime lauantaina Nokialla Pyryä vastaan. Sarjan kärkiviisikon pelit ovat tasaisia ja otteluiden voittaminen on monesti pienistä asioista kiinni. Ottelussa Lujalla oli hyvä ensimmäinen erä, mutta toisen erän virheet kostautuivat ja NoPy pääsi niskan päälle voittaen ottelun lopulta selvästi 7 – 4 (1-2;2-0;4-2).
RSS ATOM