uutisarkisto

Petteri Lax hyppäsi Lapuan Eliittikisoissa 8.7. tuloksen 779 ja sijoittui kolmanneksi.
Nuorisokansallisissa Varstakisoissa Urjalassa 12.7. Pinja Koivumäki voitti 15-vuotiaiden sarjan seipään ja oli toinen kiekossa sekä kolmas pituudessa. Veera Matintalo oli toinen pituudessa ja 1000 m:llä sekä kolmas 40 m:llä.
Kankaanpää Gamesissa 12.7. Oskari Kärki voitti 600 m. Saana Kankaapää tuli toiseksi 800 m:llä ja Pihla Kankaanpää neljänneksi 1000 m:llä.
Pyhäjärvi Gamesissa 9.7. Janna Häihänen otti voiton sekä 40 m:llä että pituudessa. Frans Hakasuo heitti palloa pisimmälle 7-vuotiaiden sarjassa sekä juoksi 40 m:llä kolmanneksi. Rene Kömi ja Oskari Kärki juoksivat 1000 m:llä kumpikin omassa sarjassaan toiseksi.
Urjalan piirikunnallisissa Hippokisoissa 9.6. Pinja Koivumäki oli toinen 60 m:llä ja pituudessa ja 13-vuotiaiden sarjan seipäässä kolmas. Tuomas Tuomola oli toinen pituudessa, kolmas 60 m:llä ja neljäs kuulassa.
Punkalaitumella viikonloppuna suunnistetuilla Kesälaitumen rasteilla Kati Yli-Sipilä sijoittui toiseksi ja Terhi Matintalo kolmanneksi D35-sarjassa. Naiset ovat olleet koko kesän kovassa vedossa, ja palkintosijoja on herunut monia.
Eurajoen piirikunnallisissa 2.7. Veera Matintalo voitti 40 m ja tuli toiseksi pituudessa 9-vuotiaiden tyttöjen sarjassa.
Nokian kansallisissa kilpailuissa 1.7. Marika Haavisto oli sekä 60 m:llä että 600 m:llä seitsemäs ja pituudessa kymmenes.
Hämeen piirinmestaruusotteluissa Urjalassa 30.6. Veera Matintalo keräsi suurimman pistesaaliin (706) 9-vuotiaiden 3-ottelussa. Pistemäärällä hän olisi voittanut ellei olisi ollut kilpailun ulkopuolella. Hänen sarjassaan kilpaili 30 osanottajaa. 10-vuotiaan Fanni Kaasalaisen pisteet (694) olisivat riittäneet viidenteen sijaan. Hänen sarjassaan oli 17 kilpailijaa. Tytöt tekivät myös Lujan uudet ennätykset.
Marika Haavisto pukkasi kuulaa 732 voittaen Hakan kansalliset 29.6. Valkeakoskella. 60 m:llä hän oli toinen.