uutisarkisto

Urjalan piirikunnallisissa Hippokisoissa 9.6. Pinja Koivumäki oli toinen 60 m:llä ja pituudessa ja 13-vuotiaiden sarjan seipäässä kolmas. Tuomas Tuomola oli toinen pituudessa, kolmas 60 m:llä ja neljäs kuulassa.
Punkalaitumella viikonloppuna suunnistetuilla Kesälaitumen rasteilla Kati Yli-Sipilä sijoittui toiseksi ja Terhi Matintalo kolmanneksi D35-sarjassa. Naiset ovat olleet koko kesän kovassa vedossa, ja palkintosijoja on herunut monia.
Eurajoen piirikunnallisissa 2.7. Veera Matintalo voitti 40 m ja tuli toiseksi pituudessa 9-vuotiaiden tyttöjen sarjassa.
Nokian kansallisissa kilpailuissa 1.7. Marika Haavisto oli sekä 60 m:llä että 600 m:llä seitsemäs ja pituudessa kymmenes.
Hämeen piirinmestaruusotteluissa Urjalassa 30.6. Veera Matintalo keräsi suurimman pistesaaliin (706) 9-vuotiaiden 3-ottelussa. Pistemäärällä hän olisi voittanut ellei olisi ollut kilpailun ulkopuolella. Hänen sarjassaan kilpaili 30 osanottajaa. 10-vuotiaan Fanni Kaasalaisen pisteet (694) olisivat riittäneet viidenteen sijaan. Hänen sarjassaan oli 17 kilpailijaa. Tytöt tekivät myös Lujan uudet ennätykset.
Marika Haavisto pukkasi kuulaa 732 voittaen Hakan kansalliset 29.6. Valkeakoskella. 60 m:llä hän oli toinen.
Viikonloppuna Tampereella kisatuissa kaksipäiväisissä kansallisissa Kaisa Teerikoski osoitti kovaa kuntoa voittamalla naisten pääsarjan lähes viiden minuutin erolla seuraavaan.
Noormarkussa pidettiin 28.6. Seppo Välimäki Nuorisokansalliset, joissa Saana Kankaanpää juoksi kultaa 800 m:llä. Pihla Kankaanpää oli seitsemäs 1000 m:llä ja Rene Kömi neljäs 60 m:llä ja kuudes kuulassa.
Paavo Nurmen kisoissa Turussa 24.6. Petteri Lax hyppäsi kolmanneksi kauden parhaallaan 790. Godfrey Mokoena voitti tuloksella 814. Tommi Evilä tuli toiseksi tuloksella 803.
Kokemäellä 25.6. Marika Haavisto oli sekä kiekossa että kuulassa neljäs parantaen omaa ennätystään. Veera Matintalo oli myös neljäs ja Janita Matintalo seitsemäs. Karnevaalien leirikilpailuissa 28.6. Marika oli sekä kuulassa että kiekossa toinen.
RSS ATOM