uutisarkisto

Lujan sivut siirtyivät uudelle alustalle. Ulkoasu on jonkin verran muuttunut ja uusia ominaisuuksia saadaan jatkossa käyttöön. Toivottavasti uudistukset mielyttävät selaajia. Tervetuloa uusille sivuille!
Pyhäinpäivänä pelattiin kiihkeä jääkiekko-ottelu, jossa toisistaan mittaa ottivat naapurit Luja HT ja KK-V. Ottelu säilyi jännittävänä aina kolmannen erän lopulle. Luja HT karisti kokemäkeläiset kannoiltaan ja voitti ottelun lopulta lukemin 14-4 (4-1, 3-1, 7-2).
Perjantaina Huittisten jäähallissa koettiin vauhdikas kiekko-ottelu. Luja HT ja Haka Hockey ottivat toisistaan mittaa tasapäisesti. Ottelu ratkesi vasta kolmannessa erässä, kun Luja HT löysi uuden vaihteen ja meni menojaan. Ottelu päättyi lopulta lukemiin 10-2 (4-1, 0-1, 6-0).
Luja HT on jatkanut mainioita otteita avausottelun jälkeen. Toisessa ottelussa kaatui vieraissa Loimaan Rockets lukemin 3-4 (0-0, 3-2, 0-2) ja kolmannessa kotona TarU Tarvasjoelta selkeästi 7-0 (5-0, 1-0, 1-0). Viime lauantain ottelussa kotihallissa vieraili turkulainen Chiefs, josta ei myöskään ollut vastusta. Ottelu päättyi lukemiin 9-4 (5-0, 2-2, 2-2).
LLujan naisten futsal-joukkue aloittaa lokakuussa ensimmäisen kautensa maan korkeimmalla sarjatasolla, naisten futsal-liigassa. Ensimmäinen kotipeli on Huhkolinnassa 18.10. ja joukkue toivottaa kaikki katsomaan ja kannustamaan sekä tutustumaan tapahtumarikkaaseen palloilulajiin.
Luja HT kohtasi keskiviikkoiltana kotihallissaan jääkiekon 2-divisioonan avausottelussa joukkueen viime keväänä jatkopeleistä tiputtaneen RNK:n Raisiosta. Suuria tunteenpurkauksia ei ottelussa kuitenkaan päässyt syntymään, kun oikeudenjakajiksi laatikkoon saapuivat porilaiset Jari Levonen ja Ville Suvikas. Paikalle saapunut runsaslukuinen yleisö saikin nauttia loppuun asti jännittävästä ottelusta, jonka Luja HT lopulta käänsi voitokseen 5 – 3 (1-1;2-1;2-1).
Lauantaina 26.9. klo 11 alkaen on Huhkolinnan pihassa kaupungin järjestämä tapahtuma, jossa mukana ovat poliisi, palokunta ja liikennepuisto. Lauttakylän Lujan yleisurheilu- ja jalkapallojaostot järjestävät urheilukentällä alle kouluikäisten kilpailut, jonka lajeina on temppujuoksurata ja heittokisa. Kisoihin ilmoittautuminen alkaa klo 12 ja kisat alkavat klo 12.30. Kaikki palkitaan. Lujan naisten futsal-liiga -joukkueen pelaajia on myös paikalla pitämässä maksullista pallotutkaa. Paikalla on myös Lujan kioski, jonka tuotto menee jalkapallo- ja yleisurheilunuorille.
Jääkiekkokausi on jälleen alkanut ja tänä keskiviikkona päästään seuraamaan 2-divisioonan kamppailua myös Huittisissa. Luja HT aloittaa kautensa kotonaan ja vastaan asettuu RNK Hoci Raisiosta. Käymme jutussa lyhyesti ennakkoasetelmat kauteen ja tunnelmat joukkueesta.
Lauttakylän Lujan, Vammalan Seudun Voiman ja Kokemäen Kova-Väen perinteisissä yleisurheilun triangeliotteluissa 20.9. Kokemäellä Lujan 7-13 –vuotiaat veivät kirkkaasti voiton Minitriangelissa 179 pisteellä. KK-V oli toinen 157,5 pisteellä ja VSV kolmas 149,5 pisteellä. Myös Lujan miesten joukkue voitti oman ottelunsa selvin numeroin. He keräsivät 67 pistettä, KK-V saalisti 59 pistettä ja VSV 58 pistettä. Lady-triangelissa Lujan naiset sijoittuivat 70 pisteellään toiseksi KKV:n viedessä voiton 82 pisteellä.
Jouko Mahlamäki voitti 10 kilometrin tiejuoksun Suomen Aikuisurheiluliiton järjestämässä SM-kympissä Tampereella 30.8.
RSS ATOM