uutisarkisto

Marika Haavisto pukkasi kuulaa 732 voittaen Hakan kansalliset 29.6. Valkeakoskella. 60 m:llä hän oli toinen.
Viikonloppuna Tampereella kisatuissa kaksipäiväisissä kansallisissa Kaisa Teerikoski osoitti kovaa kuntoa voittamalla naisten pääsarjan lähes viiden minuutin erolla seuraavaan.
Noormarkussa pidettiin 28.6. Seppo Välimäki Nuorisokansalliset, joissa Saana Kankaanpää juoksi kultaa 800 m:llä. Pihla Kankaanpää oli seitsemäs 1000 m:llä ja Rene Kömi neljäs 60 m:llä ja kuudes kuulassa.
Paavo Nurmen kisoissa Turussa 24.6. Petteri Lax hyppäsi kolmanneksi kauden parhaallaan 790. Godfrey Mokoena voitti tuloksella 814. Tommi Evilä tuli toiseksi tuloksella 803.
Kokemäellä 25.6. Marika Haavisto oli sekä kiekossa että kuulassa neljäs parantaen omaa ennätystään. Veera Matintalo oli myös neljäs ja Janita Matintalo seitsemäs. Karnevaalien leirikilpailuissa 28.6. Marika oli sekä kuulassa että kiekossa toinen.
Terhi Matintalo ja Kati Yli-Sipilä ottivat Ellivuoressa suunnistetussa Crescent-iltakeskimatkan kilpailussa kaksoisvoiton D35-sarjassa. Lisäksi Juhani Keskitalo nappasi hopeaa H16-sarjassa.
Tampereella pidettiin 22.6. pk. Hippo-kisat, joissa Marika Haavisto voitti kuulan ja juoksi 60 m:llä viidenneksi.
Somerolla juhannusaattona pidetyissä Nuorten kansallisissa juhannuskisoissa Saana Kankaanpää juoksi 300 m:n matkan kolmanneksi nopeimmin. Pikkusisko Pihlan sijoitus 150 m:llä oli 11.
Ikaalisissa juhannusaattona pidetyssä nuorisokansallisessa Ikaalisten Juhannuskisassa Juha-Matti Iso-Jaakkola voitti 100 m ja Marika Haaviston sijoitus kuulassa oli 8.
Juha-Matti Iso-Jaakkola juoksi 110 m:n aidat toiseksi nopeimmin Sastamalassa 17.6. pidetyissä Nuorten Eliittikisoissa. Hänen aikansa oli 15.11.
RSS ATOM