uutisarkisto

Nuorisokansallisissa Kangasalalla 14.6. Marika Haaviston kiekko lensi kuudenneksi pisimmälle ja kuula seitsemänneksi pisimmälle.
Lujan Juha-Matti Iso-Jaakkola juoksi toiseksi 100 m matkan aikaan 11,77 Hämeenlinnan Kultakeskus Juniorgamesissa 14.6.
Kuortaneella 13.6. pidetyissä Vattenfall-eliittikisoissa Petteri Lax hyppäsi 777 ja sijoittui toiseksi. Tulos syntyi viimeisellä hypyllä. Voittaja Mikko Kivinen hyppäsi 791.
Piirihuipentumaottelut pidettiin 13.6. Parkanossa. Janna Häihänen voitti 9-vuotiaiden sarjan. 3-ottelulajeina hänellä oli 40 m, pituus ja kuula. Hänen tuloksensa 646 on Lujan uusi ennätys. Tuomas Tuomola otti hopeaa 10-vuotiaiden sarjassa. Fanni Kaasalainen teki myös tuloksellaan 666 Lujan 10-vuotiaiden ennätyksen. Fannin sijoitus oli kolmas. Eero Tuomolan sijoitus oli neljäs. Marika Haavisto ja Pinja Koivumäki olivat viidensiä.
Piirikunnallisissa Sastamalassa 11.6. Marika Haavisto työnsi kuulaa 713, jolla heltisi kakkossija.
Janna Häihänen voitti 40 m Loimaan Gigantti-kisassa 11.6. Kuulassa hän oli kolmas. Pinja Koivumäki jäi liian kovan alun takia toiseksi 1000 m:llä. Kuulassa hän oli kolmas ja Annika Savolainen toinen.
LAUTTAKYLÄN LUJAN JÄÄKIEKKOLEIRI KULTA-AREENALLA HUITTISISSA 3.-7.8.2009
Kansallisissa Kunnon 80-vuotiskilpailussa Punkalaitumella 6.6. Janna Häihänen juoksi uuden Lujan ennätyksen 40 m:llä 9-vuotiaiden sarjassa: 6.80, voittaen kilpailun. Muita lujalaisia voittajia olivat Fanni Kaasalainen 60 m:llä, Veera Matintalo ja Tuomas Tuomola 1000 m:llä, Veera pituudessa, Annika Savolainen kuulassa sekä Jouko Mahlamäki 10 000 m:llä (32.38,97)
Porin nuorisokansallisissa 8.6. Janna Häihänen voitti sekä 40 m että pituuden. Kuulassa hän oli neljäs. Tuomas Tuomola oli kolmas 1000 m:llä ja Hermanni Hakasuo viides keihäässä.
7.6. pidettiin Helsingissä Nuorten Eliittikisat. Huonosta lähdöstään huolimatta Waltteri Immonen otti voiton 100 metrillä aikaan 11.43.