uutisarkisto

LLujan Jenni Höylänen hiihti Rovaniemellä nuorten SM-sprintissä neljänneksi ja jäi tiukassa A-finaalissa SM-mitalien ulkopuolelle.
Petteri Lax hyppäsi SM-hallikilpailussa Vaasassa 22.2. pronssia tuloksella 766. Tulos syntyi viimeisellä hypyllä.
Petteri Lax hyppäsi Valencian kansainvälisissä hallikilpailuissa 14.2. uuden halliennätyksensä 794. Hypyllään hän oli kilpailun viides. Sentin parempi tulos olisi riittänyt kolmanteen sijaan. Tulos sijoittuu Suomen kaikkien aikojen hallitilastoissa kolmanneksi.
Jouko Mahlamäki voitti 1500 m viikonloppuna Helsingissä järjestetyissä veteraanien SM-hallikisoissa. Hänen aikansa oli 4.15,58. 800 metrillä hän oli toinen ajalla 2.05,72. Heikki Salo oli M65-sarjassa kolmas 1500 m:llä ajalla 5.20,67 sekä neljäs 800 m:llä ajalla 2.39,55.
Lujan hiihtäjät olivat mainiossa vauhdissa viikonloppuna Parkanossa hiihdetyissä Satakunnan mestaruushiihdoissa. Tuloksena oli viisi mestaruutta, kolme hopeaa ja kaksi pronssia!
Luja ei pystynyt vastaamaan kokeneemman FC Rauman haasteeseen, mutta porilainen Ukkoset kaatui komeasti lukemin 6-2.
Janna Häihänen juoksi 40 m:llä toiseksi kansallisissa Juniorihallikisoissa Turussa 14.2. Alkuerissä hän oli 9-vuotiaiden nopein.
Suunnistusjaosto on hankkimassa uusia suunnistuspaitoja. Paita käy myös juoksupaidasta. Paitojen sovitus ma 23.2. klo 17.30-20.00 Huhkolinnan kahviossa.
Luja HT palasi voittojen tielle kohdatessaan lauantaina Lohjan Ankat kotihallissaan Huittisissa. Tämä voitto oli joukkueelle erittäin tärkeä, sillä muussa tapauksessa sarjan kärkijoukkueet olisivat karanneet miltei saavuttamattomiin. Joukkueen ilme pelissä oli vakuuttava alun lievästä hermoilusta huolimatta. Luja HT sinetöi voittonsa lopulta lukemin 7 – 2 (2-0,1-1,4-1).
Satakunnan nuorisoviesti hiihdettiin Porissa 8.2. Lujan kaksi joukkuetta olivat mainiossa vauhdissa ja hiihtivät A-sarjassa sijoille kolme ja viisi jännittävän kilpailun jälkeen.
RSS ATOM