uutisarkisto

Nuoret miehet voittivat futsalin IV divisioonan hienosti saalistaen komeasti 24 pistettä.
Waltteri Immonen juoksi kultaa 60 metrillä 17-22 -vuotiaiden SM-hallikilpailussa Turussa 27.2. Hänen aikansa oli tasan 7 sekuntia, joka on myös hänen uusi ennätyksensä.
Luja HT kohtasi viikonloppuna kahdessa tärkeässä ottelussa joukkueet, jotka olivat sarjataulukossa Lujan alapuolella. Tappio näistä peleistä asettaisi melkoiset paineet viimeisiin peleihin. Luja HT:n onneksi joukkueen pelaajat ovat terveenä ja ehjiä.
Lujan nuoret hiihtäjät olivat mainiossa vauhdissa Satakunnan Kansan Junior/seura-cupin kolmannessa osakilpailussa Honkajoella.
LLujan Jenni Höylänen hiihti Rovaniemellä nuorten SM-sprintissä neljänneksi ja jäi tiukassa A-finaalissa SM-mitalien ulkopuolelle.
Petteri Lax hyppäsi SM-hallikilpailussa Vaasassa 22.2. pronssia tuloksella 766. Tulos syntyi viimeisellä hypyllä.
Petteri Lax hyppäsi Valencian kansainvälisissä hallikilpailuissa 14.2. uuden halliennätyksensä 794. Hypyllään hän oli kilpailun viides. Sentin parempi tulos olisi riittänyt kolmanteen sijaan. Tulos sijoittuu Suomen kaikkien aikojen hallitilastoissa kolmanneksi.
Jouko Mahlamäki voitti 1500 m viikonloppuna Helsingissä järjestetyissä veteraanien SM-hallikisoissa. Hänen aikansa oli 4.15,58. 800 metrillä hän oli toinen ajalla 2.05,72. Heikki Salo oli M65-sarjassa kolmas 1500 m:llä ajalla 5.20,67 sekä neljäs 800 m:llä ajalla 2.39,55.
Lujan hiihtäjät olivat mainiossa vauhdissa viikonloppuna Parkanossa hiihdetyissä Satakunnan mestaruushiihdoissa. Tuloksena oli viisi mestaruutta, kolme hopeaa ja kaksi pronssia!
Luja ei pystynyt vastaamaan kokeneemman FC Rauman haasteeseen, mutta porilainen Ukkoset kaatui komeasti lukemin 6-2.
RSS ATOM