uutisarkisto

Lujan N14-sarjan viestijoukkue Linda Vahela, Henrietta Bondfolk ja Saana Kankaanpää hiihtivät hienosti valtakunnallisessa Hopeasomman loppukilpailussa. Tytöt olivat tiukassa kisassa 14. 55 joukkueen joukossa.
Jukka Keskitalo nappasi lähes virheettömällä suorituksella hopeaa H50-sarjassa hiihtosuunnistuksen aluemestaruuskisoissa Harjavallassa.
Petteri Lax hyppäsi 7.3. Torinossa Sisäratojen EM-kilpailuissa pituutta 792. Finaalipaikka jäi harmittavasti kahden sentin päähän. Sijoitus oli 9.
LLujan Linda Vahela hiihti upeasti pronssille N13-sarjassa Hopeasomman loppukilpailussa Teuvalla, jossa olivat mukana kaikki Suomen parhaat hiihtäjät. Kilpailu oli tasainen ja Linda jäikin hopea-mitalista vain yhden sekunnin.
Lauttakylän Lujan junnucup-joukkue on voittanut mahtavasti Satakunnan Kansan seura-cupin. Voitto tuli yli 50 pisteen erolla toiseksi tulleeseen Jämin Jänteeseen. Lujalaiset menestyivät upeasti myös henkilökohtaisessa kokonaiskisassa.
Nuoret miehet voittivat futsalin IV divisioonan hienosti saalistaen komeasti 24 pistettä.
Waltteri Immonen juoksi kultaa 60 metrillä 17-22 -vuotiaiden SM-hallikilpailussa Turussa 27.2. Hänen aikansa oli tasan 7 sekuntia, joka on myös hänen uusi ennätyksensä.
Luja HT kohtasi viikonloppuna kahdessa tärkeässä ottelussa joukkueet, jotka olivat sarjataulukossa Lujan alapuolella. Tappio näistä peleistä asettaisi melkoiset paineet viimeisiin peleihin. Luja HT:n onneksi joukkueen pelaajat ovat terveenä ja ehjiä.
Lujan nuoret hiihtäjät olivat mainiossa vauhdissa Satakunnan Kansan Junior/seura-cupin kolmannessa osakilpailussa Honkajoella.
LLujan Jenni Höylänen hiihti Rovaniemellä nuorten SM-sprintissä neljänneksi ja jäi tiukassa A-finaalissa SM-mitalien ulkopuolelle.