uutisarkisto

Petteri Lax voitti 7.2. Suomi-Italia -hallimaaottelussa ja Tähtien kisoissa Tampereella. Hänen pisin hyppynsä 785 syntyi kolmannella yrityksellä. Eroa toiseksi tulleeseen Evilään oli 7 cm. Samalla ylittyi EM-hallien tulosraja.
LLuja on hienosti kärjessä Satakunnan Kansan seuracupissa kahden osakilpailun jälkeen. Seuraava osakilpailu hiihdetään Honkajoella, jonne toivotaan jälleen runsasta lujalaisosanottoa!
Luja HT:n lauantain vierasottelun vastustajan Kirkkonummen Salamien pelit eivät tähän mennessä olleet sujuneet kovinkaan mairittelevasti. Mutta valmentajan vaihdoksen ja FPS:stä hankitun maalivahdin myötä joukkue on kokenut ryhtiliikkeen. Osoituksena tästä uudesta ilmeestä oli heidän nousunsa 0-2 tappio-asemasta voittoon Lujaa vastaan. Salamat – Luja HT 3 – 2
Kajastuksen kansallisissa hallikisoissa Porin Karhuhallissa 31.1. pärjäsivät lujalaisnuoret hienosti. Janna Häihänen otti voiton 40 m:llä ja heitti palloa toiseksi pisimmälle. Oskari Kärki voitti 1000 m. Veera Matintalo oli 1000 m:llä toinen ja 40 m:llä kolmas.
LLujan mestaruushiihdot hiihdettiin Kännölässä 27.1. vapaalla hiihtotavalla. Mestaruuksista oli kisaamassa yli 50 hiihtäjää.
Lujan nuoret hiihtäjät olivat mainiossa vauhdissa Punkalaitumella hiihdetyssä Satakunnan Kansan Junior/Seura-cupin ensimmäisessä osakilpailussa.
Luja HT matkasi lauantaina Tarvasjoelle kohtaamaan viime vuosina hieman harvemmin kohdatuksi tulleen Tarvasjoen Urheilijat. Vastustaja tiedettiin hyväksi, mutta tarkkaa tietoa joukkueen taidoista ei ollut. Viikon pelitauon aikana Luja HT ehti varmasti miettiä liikaakin edellistä VT-HT –tappiota, mutta hengähdystauko toi mukanaan myös positiivisia uutisia.
Luja HT:n vieraaksi saapui lauantaina tuttu vastustaja - Vermuntilan Tempo Raumalta. Tempo oli syysjaksolla ainut joukkue, jota Luja ei voittanut kertaakaan ja nyt joukkue himoitsi voittoa. Mutta niin himoitsi Tempokin.
Lujalaispojat pärjäsivät hienosti Tampereen Hippohalleissa 18.1. Oskari Kärki voitti 9-vuotiaiden sarjassa 1000 m ja tuli 40 m:llä viidenneksi. Rene Kömi tuli toiseksi 1000 m:llä 11-vuotiaiden sarjassa.
Molemmat ottelut olivat jännittävää seurattavaa. Luja voitti Musan Salama kolmosen 7-3 ja Mäntyluodon Kirin 5-4.
RSS ATOM