uutisarkisto

Nakkilassa kilpailtiin kansallinen 20. Kirkon vaiheill -kisa sunnuntaina 28.5. Tämä oli monelle yleisurheilijalle myös kilpailukauden avauskilpailu. Lujalaisittain kilpailu meni tosi mainiosti. Tuomisina kisasta oli peräti kahdeksan kultaa, kaksi hopeaa ja kuusi pronssia.
Pm-maastojuoksut kilpailtiin 13.5. Ulvilassa. Elmeri Lehtinen sijoittui toiseksi P13-sarjassa ja Sakari Mäkelä kolmanneksi P9-sarjassa.
Satakunnan avoimet pm-maantiejuoksut juostiin 8.4. Nakkilassa. Eevi Pohjolainen otti voiton T9-sarjassa kilometrin matkalla. Liina Laine oli saman sarjan kolmas. Siiri Mäkelä juoksi viidenneksi T11-sarjassa kahden kilometrin matkalla.
Virpi Laine otteli hienosti saavuttaen kultaa Suomen Aikuisurheiluliiton SM-hallien viisiotteluista N35-sarjassa. Kilpailu pidettiin 2.4. Tampereen Pirkkahallissa.
Virpi Laine edusti Suomea Aikuisurheilijoiden Pohjoismaiden mestaruuskisoissa ja voitti N35-sarjan 60 metrin aidoissa hopeaa ajalla 10,34. Kisat järjestettiin Huddingessa, Ruotsissa 10.-12.3.
Euroopan suurimpiin hallikisoihin kuuluvassa Tampere Junior Indoor Gameseissa (TJIG) Henrik Lehtinen sai kultaa 42,94 metriä kantaneella heitollaan P14-sarjassa. Aino Eno juoksi hopeasijalle N17-sarjan 800 metrillä. Muita palkittavia olivat viidenneksi sijoittunut Eerik Lehtinen P10-sarjan keihäässä ja kuudenneksi hypännyt Olivia Kärki T11-sarjan pituudessa. Lotta-Maria Maine sijoittui kahdeksanneksi T15-sarjan 800 metrillä. Mukana kilpailemassa oli yli 1600 nuorta yleisurheilijaa.
Luja HT ratkaisi sunnuntaina kakkosdivisioonan länsirannikon mestaruuden voittamalla KuKin 5-1 (3-0, 1-1, 1-0)
Lauttakylän Luja palkitsi Susanna Lehtisen Vuoden 2016 Lujalaisena. Susanna on pitkäaikainen aktiivi Lujassa. Hän on toiminut mm. Lujan hallituksen sihteerinä ja ringettejaoston puheenjohtajana. Edellisen vuoden Vuoden Lujalainen oli Toivo Immonen.
Lauttakylän Luja palkitsi viime vuoden parhaita urheilijoitaan ja muita toimijoita. Hermanni Hakasuo palkittiin vuoden parhaana urheilijana. Paras nuori nainen oli Pinja Koivumäki ja nuori mies Robert Silenko. Parhaana tyttönä palkittiin Aino Eno ja parhaana poikana Henrik Lehtinen. Joukkueurheilijatytön pokaalin sai Anna Lähteenmäki ja joukkueurheilijapojan pokaalin Miro Laaksonen. Vuoden aikuisurheilijana palkittiin Jouko Mahlamäki. Jääkiekon edustusjoukkue oli vuoden joukkue ja Antti Pohjolainen vuoden valmentaja. Yksilöseura-aktiivina palkittiin Sanna Mäkelä ja joukkueseura-aktiivina Raija Teiksala.
Luja HT nappasi finaalipaikan lauantaina, kun se voitti ratkaisevan kolmannen ottelun Rocketsia vastaan luvuin 5-1 (3-0, 1-0, 1-1).
RSS ATOM