uutisarkisto

Vattenfall-seuracup huipentui finaaliin lauantaina 29.8. Laitilassa. Alkukilpailut enteilivät lujalaisille hyvää kisaa. Näin myös kävi. Lujan lopullinen sijoitus 7 on tämän seuracupin toistaiseksi korkein sijoitus seurassamme. Pykälää paremmatkaan sijoitukset eivät olleet enää kovin kaukana. Kaikki osallistujat antoivat kentällä parhaansa ja kartuttivat pistetiliä, joka tällä kertaa oikeutti jo puolen välin paremmalle puolelle. Joukkuekilpailut ovat hieno tapahtuma muuten melko yksilökeskeisessä yleisurheilussa. Joukkueeseen sitoutuminen ja oman panoksensa tuominen joukkueen eteen on tärkeää. Tästä sitoutumisesta kiitos kaikille niin alkukilpailuissa kuin finaalissakin Lujaa edustaneille urheilijoille ja taustajoukoille.
Hermanni Hakasuo ja Pinja Koivumäki voittivat SM-hopeaa Kalajoella 21-23.8. pidetyissä 17- ja 16- vuotiaiden SM-kilpailuissa. Hermannin keihästulos oli 62,58 ja Pinjan seiväshyppytulos 3,55. Samana viikonloppuna Oulussa pidetyissä 15- ja 14 -vuotiaiden SM-kilpailuissa Aleksi Hakanen oli neljäs korkeudessa tuloksella 1,81 ja kuudes kolmiloikassa tuloksella 11,97. Aino Eno juoksi 800 metriä aikaan 2.30,18 ja 2000 metriä 7.15,57.
LLujan suunnistajat suunnistivat Kiukaisista am-pitkiltä kolme mitalia. Frans Seppälä voitti am-kultaa H14-sarjassa, Terhi Matintalo am-hopeaa D40-sarjassa ja Elina Savolainen am-pronssia D45-sarjassa. Tuuli Mäkinen ja Jukka Keskitalo jäivät täpärästi neljänsiksi D14- ja H55-sarjoissa.
Lujan 11-17 -vuotiaiden yleisurheilujoukkue selvitti tiensä kirkkaasti Vattenfall-seuracupin finaaliin. Kesän aikana käydyistä kahdesta osakilpailusta joukkue keräsi yhteensä 25 454 pistettä, mikä oikeuttaa Mega-sarjan kolmanteen sijaan. Mega-sarjassa eniten pisteitä keräsi Noormarkun Nopsa (28 944) ja toiseksi sijoittui Pyhäselän Urheilijat (27 149). Finaali käydään 16 parhaan joukkueen kesken Laitilassa 29.8. Finaaliin joukkueet lähtevät nollatilanteesta ja kisaavat päivän aikana pika- ja kestävyysmatkoilla, pika-aidossa, pituudessa, keihäässä, korkeudessa, seipäässä, moukarissa, kuulassa ja kävelyssä sekä sukkulaviestissä.
Lauttakylän Lujan 11-17 -vuotiaiden nuorten yleisurheilujoukkue kilpaili Vattenfall-seuracupin ensimmäisen osakilpailun keskiviikkona 17.6. Noormarkussa. Luja sijoittui satakuntalaisista seuroista hienosti toiseksi keräten yhteeensä 12 868 pistettä.
Lauttakylän Luja palkitsi koko seuran vuoden 2014 parhaat urheilijat ja muut toimijat 9.3. kaupungintalolla. Viime vuoden parhaana urheilijana palkittiin Jouko Mahlamäki. Paras nuori nainen oli Pinja Koivumäki ja paras nuori mies Jere Salo. Paras tyttö oli Maria Laineenoja ja paras poika Henrik Lehtinen. Parhaana veteraanina palkittiin Terhi Matintalo. Parhaana valmentajana palkittiin Joni Immonen ja joukkueena jääkiekon B-juniorit. Joukkueseura-aktiivina pokaalin sai Jukka Mäenpää ja yksilöseura-aktiivina Elina Savolainen.
Luja HT sai vastaansa playoffsien ensimmäisellä kierroksella RNK Hocin. Ensimmäinen ottelu Raisiossa alkoi vaikeasti ja Luja HT ei siitä toipunut. RNK vei ensimmäisen ottelun pisteet lukemin 6-3 (5-1, 1-1, 0-1). Toisessa ottelussa kotonaan Luja HT:n oli pakko voittaa. Luja HT ei löytänyt pelirytmiä kotonakaan ja varsinkin toisen erän huonot otteet auttoivat vastustajaa. RNK jatkoi toiselle kierrokselle voitettuaan toisenkin ottelun lukemin 4-5 (2-1, 1-3, 1-1).
Lujan ykkösjoukkue hiihti Satakunnan Nuorisoviestissä ylivoimaseksi ykköseksi lauantaina 28. helmikuuta. Toiseksi tuli Noormarkun Nopsa ja kolmanneksi Vammalan Seudun Voima. Kaikkiaan kisassa oli mukana 15 joukkuetta. Luja hiihti nyt kolmanteen perättäiseen voittoon.
Luja HT:lla oli jälleen kahden ottelun viikko. Keskiviikkona matka suuntasi kohti Poria. Tärkeästä ottelusta olisi pitänyt saada pisteet. Toisin kävi ja Karhu HT voitti ottelun lukemin 2-1 (0-1, 1-0, 1-0). Lauantaina oli jälleen Luja HT:n kotipeli ja vastaan asettui EjL Eurajoelta. Vajaamiehinen eurajokelaisryhmä ei saanut haastettua kotijoukkuetta. Ottelu päättyi suurinumeroisesti 11-3 (3-0 , 3-1 , 5-2).
Luja HT:lla oli viime viikolla kaksi tiukkaa ottelua. Keskiviikkona Harjavallassa KuKi laittoi Luja HT:n ahtaalle ja ottelu venyi aina voittolaukauskilpailuun. Loppulukemat olivat Luja HT:lle voitolliset 2-3 VL (0-0, 2-0, 0-2, 0-0). Lauantaina Luja HT lähti haastamaan lohkon kärjessä olevaa Naantalin VG-62:ta. Ottelu oli tasaista vääntöä, mutta pisteet matkasivat Naantaliin lukemin 0-4 (0-0, 0-3, 0-1).
RSS ATOM