uutisarkisto

Lujan nuoret hiihtäjät olivat mainiossa vauhdissa Punkalaitumella hiihdetyssä Satakunnan Kansan Junior/Seura-cupin ensimmäisessä osakilpailussa.
Luja HT matkasi lauantaina Tarvasjoelle kohtaamaan viime vuosina hieman harvemmin kohdatuksi tulleen Tarvasjoen Urheilijat. Vastustaja tiedettiin hyväksi, mutta tarkkaa tietoa joukkueen taidoista ei ollut. Viikon pelitauon aikana Luja HT ehti varmasti miettiä liikaakin edellistä VT-HT –tappiota, mutta hengähdystauko toi mukanaan myös positiivisia uutisia.
Luja HT:n vieraaksi saapui lauantaina tuttu vastustaja - Vermuntilan Tempo Raumalta. Tempo oli syysjaksolla ainut joukkue, jota Luja ei voittanut kertaakaan ja nyt joukkue himoitsi voittoa. Mutta niin himoitsi Tempokin.
Lujalaispojat pärjäsivät hienosti Tampereen Hippohalleissa 18.1. Oskari Kärki voitti 9-vuotiaiden sarjassa 1000 m ja tuli 40 m:llä viidenneksi. Rene Kömi tuli toiseksi 1000 m:llä 11-vuotiaiden sarjassa.
Molemmat ottelut olivat jännittävää seurattavaa. Luja voitti Musan Salama kolmosen 7-3 ja Mäntyluodon Kirin 5-4.
Porvoon Hunters oli Luja HT:n kevätkauden toinen vastustaja viime sunnuntaina. Sarja lähti Lujalla käyntiin kahdella perättäisellä kotiottelulla ja hävityn lauantain ottelun jälkeen kotijoukkue oli kovan paikan edessä. Nyt joukkue kuitenkin näytti osaamisensa ja voitti ottelun
Jouko Mahlamäki juoksi ykköseksi 5,3 km:n matkalla Eurajoen Uudenvuodenjuoksussa. Heikki Salo oli kolmas M60-sarjassa.
Luistelukoulun kevätkausi alkaa 10.1 2009 klo 10:00
Lujan HT pelasi viime viikonloppuna syyskauden kaksi viimeistä otteluaan. Ensin lauantaina vastustajaksi kotihalliin saapui Grankulla IFK Kauniaisista ja heti perään sunnuntaina joukkue matkasi vieraspeliin Kirkkonummelle.
Lujan nuoret miehet ovat voittaneet jokaisen ottelunsa Satakunnan piirin nelosdivarissa, kun sarja on nyt puolessa välissä. Viimeisin voitto tuli kotikatsomon hurjassa kannustuksessa Huhkolinnassa porilaisesta PoSasta lukemin 3-1.
RSS ATOM