uutisarkisto

D-tyttöjen joukkue voitti jälleen Satakunnan piirinmestaruuden erittäin tiukassa sarjassa. Luja ja Porilainen MuSa päätyivät samaan pistemäärään, joten mestaruuden ratkaisi keskenään pelattu ottelu, jonka Luja voitti 3-1. Myös Lujan maaliero oli koko sarjan paras.
Tähtien kisat pidettiin Tampereella 3.2. Juha-Matti Iso-Jaakkola juoksi 60 m aidoissa jaetulle viidennelle sijalle. Hänen aikansa oli 8.20.
Avoimet Satakunnan hallimestaruuskilpailut pidettiin Karhuhallissa 9.2. Espoon Tapioista Lujaan vuoden alussa siirtynyt Daniel Ivanoff voitti 17-vuotiaiden kuulan. Hänen työntönsä kantoi 15,46. Kiekossa hän oli kolmas tuloksella 43,87. Helsingin Kisa-Veikoista niinikään Lujaan tänä vuonna siirtynyt Annukka Oinonen oli 17-vuotiaiden kuulassa kuudes. Hänen tuloksensa oli 10,52.
Leikkimailmaiässä ei vielä palkita piirinmestareita eikä joukkueita laiteta muutenkaan järjestykseen, mutta P02-joukkueen peleissä on tällä kaudella näkynyt iloista ja vahvaa tekemistä.
P99/00 joukkue voitti Satakunnan piirinmestaruuden erittäin tiukassa kisassa. Pori Jazz ja LLuja P99/00 -joukkueilla oli sama pistemäärä, joten mestaruuden ratkaisi keskenään pelattu ottelu, jonka LLuja oli voittanut. Myös maaliero oli LLujan joukkueen eduksi.
Lujan asema sarjakakkosena FPS:n takana vahvistui, kun joukkue voitti molemmat viikonloppuna pelaamansa ottelut. Joukkueen vahvuus on tällä hetkellä sen rutiinitason pelaaminen, jonka avulla se voittaa heikommat vastustajat hieman heikommallakin peliesityksellä.
Viime perjantaina Luja HT kohtasi Naantalissa VG-62:n. Edellisessä kohtaamisessa VG nappasi jatkoajalla lisäpisteen mukaansa Huittista ja nyt HT:n tavoitteena oli hakea pisteet kotiin. Lauantaina Huittisiin saapui jyväskyläläinen Diskos, joka janosi Luja HT:n päänahkaa hävittyään karvaasti edellisen pelin. Luja HT on oppinut luottamaan omaan pelitapaansa ja vaikka joukkue joutuikin luovuttamaan jälleen yhden lisäpisteen voittolaukauskisan jälkeen VG:lle, ei Diskos saanut armoa.
Kajastuksen kansalliset pidettiin Porin Karhuhallissa 26.1. Marika Haavisto voitti T15-sarjan kuulan tuloksella 10,17. Janna Häihänen voitti 13-vuotiaiden sarjan 60 m ajalla 8,61. Jenni Häihänen juoksi kolmanneksi 40 m:llä 9-vuotiaiden sarjassa. Hänen aikansa oli 7,32.
Luja HT joutui todella tekemään hartiavoimin töitä viime viikonloppuna saadakseen lisäpisteitä. Perjantai-iltana vuorossa oli todellinen koitos, sillä vierasottelussa vastaan asettui huippukuntoinen ja tappioton Forssan Palloseura. Lauantaina Luja HT kohtasi kotona Ikurin Vireen Tampereelta. Lujalle jäi edellistä kohtaamisesta tavaraa hampaankoloon, joten luvassa oli toinenkin tiukka ottelu. FPS voitti lopulta ottelun jatkoajalla FPS – Luja HT 5 – 4 (0-2;4-1;0-1;1-0) ja Ikurin Vire taipui Lujan mahtavan kolmannen erän ansiosta 7 – 5 (0-2;3-1;4-2).
Luja HT matkasi perjantai-iltana Forssaan kohtaamaan tappioitta sarjaa johtavan Forssa Palloseuran. Lujan edellis viikonlopun maukkaat kaksi voittoa siivittivät joukkuetta edelleen hyviin suorituksiin
RSS ATOM