uutisarkisto

Maratonilla Kankaanpäässä 18.10. juoksi Jouko Mahlamäki kaikkein nopeimman ajan: 2.38,36, joka on myös Lujan uusi ennätys. Eroa toiseksi tulleeseen kertyi peräti noin 15 minuuttia.
Kuntojalkapalloa kaikille innokkaille ikään ja kuntoon katsomatta perjantai-iltaisin klo 20 - 21.
58 MINUUTTIA (17.10.2008)
Luja HT kohtasi keskiviikkoiltana kotihallissaan sarjakakkosen Vermuntilan Temmon. Kotijoukkue lähti hakemaan ehjää peliä ja kolmea pistettä.
Avoimissa seuranmestaruuskilpailuissa Tampereella 12.10. tuli Marika Haavisto kuulassa toiseksi ja 200 m:llä kolmanneksi.
Luja HT matkasi lauantai-iltapäivällä Forssan kohtaamaan paikallisen FPS:n. Odotusarvot oli korkealla, sillä joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Huittisissa Luja HT voitti ottelun selvästi omilla aseillaan, kovalla luistelulla ja aggressiivisella karvauksella
Vuoden 2008 parhaat lujalaiset yleisurheilijat palkittiin 11.10. Vierastalo-Raskan komeassa Ryti-talossa. Vuoden yleisurheilija on odotetusti Petteri Lax ja vuoden nuori Waltteri Immonen. Jouko Mahlamäki ja Heikki Salo palkittiin parhaina veteraaneina ja Kari-Pekka Lax parhaana valmentajana. Lisäksi palkittiin 14 aktiivista lujalaista tyttöä ja poikaa.
jatkuvat Huhkolinnassa maanantaisin klo 20-21.
Luja Ht: n nettivut ovat jälleen toiminnassa käy tutustumassa
Luja HT:n vieraaksi saapui keskiviikkoiltana tuttu ja mieluisa vastustaja VG-62 Naantalista. Tuvantäysi yleisö sai nauttia vauhdikkaasta jääkiekosta täysin siemauksin, vaikka kotijoukkue ei tällä kertaa voittanutkaan.
Luja HT lähti vierasotteluun Kauniaisiin kovin vajaamiehisenä. Yhteensattumien summana oli, että Lujan joukkueen vahvuus oli vain neljätoista kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia kotijoukkueen täyttä miehistöä vastaan.
RSS ATOM