uutisarkisto

Euroopan suurimpiin hallikisoihin kuuluvassa Tampere Junior Indoor Gameseissa (TJIG) Henrik Lehtinen sai kultaa 42,94 metriä kantaneella heitollaan P14-sarjassa. Aino Eno juoksi hopeasijalle N17-sarjan 800 metrillä. Muita palkittavia olivat viidenneksi sijoittunut Eerik Lehtinen P10-sarjan keihäässä ja kuudenneksi hypännyt Olivia Kärki T11-sarjan pituudessa. Lotta-Maria Maine sijoittui kahdeksanneksi T15-sarjan 800 metrillä. Mukana kilpailemassa oli yli 1600 nuorta yleisurheilijaa.
Luja HT ratkaisi sunnuntaina kakkosdivisioonan länsirannikon mestaruuden voittamalla KuKin 5-1 (3-0, 1-1, 1-0)
Lauttakylän Luja palkitsi Susanna Lehtisen Vuoden 2016 Lujalaisena. Susanna on pitkäaikainen aktiivi Lujassa. Hän on toiminut mm. Lujan hallituksen sihteerinä ja ringettejaoston puheenjohtajana. Edellisen vuoden Vuoden Lujalainen oli Toivo Immonen.
Lauttakylän Luja palkitsi viime vuoden parhaita urheilijoitaan ja muita toimijoita. Hermanni Hakasuo palkittiin vuoden parhaana urheilijana. Paras nuori nainen oli Pinja Koivumäki ja nuori mies Robert Silenko. Parhaana tyttönä palkittiin Aino Eno ja parhaana poikana Henrik Lehtinen. Joukkueurheilijatytön pokaalin sai Anna Lähteenmäki ja joukkueurheilijapojan pokaalin Miro Laaksonen. Vuoden aikuisurheilijana palkittiin Jouko Mahlamäki. Jääkiekon edustusjoukkue oli vuoden joukkue ja Antti Pohjolainen vuoden valmentaja. Yksilöseura-aktiivina palkittiin Sanna Mäkelä ja joukkueseura-aktiivina Raija Teiksala.
Luja HT nappasi finaalipaikan lauantaina, kun se voitti ratkaisevan kolmannen ottelun Rocketsia vastaan luvuin 5-1 (3-0, 1-0, 1-1).
Rockets voitti Luja HT:n toisessa välierässä 4-3 (1-1, 1-1, 2-1). Kolmas välierä pelataan lauantaina Huittisissa.
Luja HT voitti ensimmäisessä välierässä Loimaan Rocketsin lukemin 7-3 (3-1, 3-0, 1-2).
Pinja Koivumäki voitti pronssia N19-sarjan seiväshypyssä Nuorten SM-hallikilpailuissa Turussa. Kilpailu järjestettiin 24-26.2.
RSS ATOM