uutisarkisto

Karhunkaato onnistui! Luja voitti porilaisen Karhu-Futiksen miesten IV divisioonassa selvästi 0-6.
HIIHTOKOULU ALKAA!! (12.11.2008)
Lauttakylän Lujan hiihtokoulu alkaa ilmoittautumiskerralla 20.11. Kännölässä ja jatkuu koko talven ajan torstaisin klo 18-19! Tervetuloa mukaan!
Luja HT pelasi viime keskiviikkona vieraspelin Raumalla Vermuntilan Tempoa ja lauantaina kotipelin Forssan Palloseuraa vastaan. Molemmissa peleissä tuloksena oli yhden maalin tappio. Raumalla tulokseksi jäi 5 – 4 (2-3;3-0;0-1) ja Huittisissa 2 – 3 (0-1;1-1;1-1).
Rautaveden maratonilla 1.11. juoksi Jouko Mahlamäki puolimaratonin kaikkein nopeimpaan aikaan: 1.12,38. Antti Hirvineva oli maratonilla 20. ja Ilkka Rantaniitty kuudes 10 kilometrin matkalla.
Luja HT matkasi lauantai-illaksi pääkaupunkiseudulle Kirkkonummelle aloittamaan viiden ottelun otteluputkensa. Lisäksi tulevista viidestä ottelusta viidentoista päivän sisällä vain yksi on kotiottelu. Edellisestä otteluputkesta ei jäänyt kotiin tuomisia pisteiden muodossa, joten tämän Salamat-pelin merkitys korostui
Luja HT kohtasi lauantai-iltapäivällä kotihallissaan Grankulla IFK:n viikon pelitauon jälkeen. Tauko oli tehnyt hyvää, sillä joukkueen pelillinen ilme oli ottelussa hyvä läpi koko ottelun.
Maratonilla Kankaanpäässä 18.10. juoksi Jouko Mahlamäki kaikkein nopeimman ajan: 2.38,36, joka on myös Lujan uusi ennätys. Eroa toiseksi tulleeseen kertyi peräti noin 15 minuuttia.
Kuntojalkapalloa kaikille innokkaille ikään ja kuntoon katsomatta perjantai-iltaisin klo 20 - 21.
58 MINUUTTIA (17.10.2008)
Luja HT kohtasi keskiviikkoiltana kotihallissaan sarjakakkosen Vermuntilan Temmon. Kotijoukkue lähti hakemaan ehjää peliä ja kolmea pistettä.
Avoimissa seuranmestaruuskilpailuissa Tampereella 12.10. tuli Marika Haavisto kuulassa toiseksi ja 200 m:llä kolmanneksi.