uutisarkisto

Lauantaisin 13.9 2008 alkaen klo 10 - 11 Tiedossa luistelua, leikkejä, kisoja, pelailua, kavereita, kompastumisia, onnistumisia ja kaikkea kivaa mikä liittyy lasten jääliikuntaan. Lujan kiekko- ja luistelukoulu on tarkoitettu 4-10 -vuotiaille pojille ja tytöille. Luistelukoulussa opetellaan luistelemaan, leikitään, kisaillaan, pelataan ja lisäksi opitaan muita tärkeitä taitoja kuten toimimaan ryhmässä
Jouko Mahlamäki tuli 10000 metrin juoksun Hämeen mestaruuskilpailussa 31.8. kuudenneksi juosten oman ennätyksensä 32.33,16.
Suomi-Ruotsi -maaottelussa 30.8. hyppäsi Petteri Lax pituutta 788 ja voitti kilpailun.
Avoimissa piirikunnallisissa Nokian Pyryn mestaruuskilpailuissa 28.8. voitti Marika Haavisto kuulassa sekä tuli toiseksi pituudessa ja 40 m:llä.
Piirikunnallisissa Suodenniemellä 23.8. sijoittui Veera Matintalo 600 m:llä ykköseksi, pituudessa kakkoseksi ja pallonheitossa kolmanneksi.
Waltteri Immonen sijoittui viidenneksi 100 metrillä 16- ja 17-vuotiaiden SM-kisoissa Raisiossa 24.8. Waltterin aika tiukassa finaalissa oli 11,56.
LLujan oma hiihtoleiri pidetään 5.-7.9. Ylistenrannan leirikeskuksessa. Ohjelmassa monipuolisia harjoituksia ja yhdessäoloa. Ilmoittaudu leirille mukaan elokuun loppuun mennessä!
Maanantaina oli taas ikimuistoinen peli Huittisten keskusurheilukentällä. Sateesta huolimatta oli varmasti hienoa olla kannustamassa kentän laidalla joukkuetta, jonka jokainen pelaaja ansaitsee erikoismaininnan. Kaikki pelasivat hienosti ja tuloksena oli voitto 5-1 raumalaisista Pallo-Iiroista. Lujan joukkueella on vielä kaikki mahdollisuudet nousta II divisioonaan.
Loimaan kansallisissa kisoissa 17.8. pinkoi Fanni Kaasalainen toiseksi 40 m:llä 9-vuotiaiden sarjassa.
Vammalassa 17.8. pidetyissä kansallisissa Timanttikisoissa juoksi Jouko Mahlamäki toiseksi 5000 m:llä. Nuorista kilpailijoista mm. Eero Tuomola juoksi 60 m:llä neljänneksi 11-vuotiaiden sarjassa.