uutisarkisto

Vammalassa 17.8. pidetyissä kansallisissa Timanttikisoissa juoksi Jouko Mahlamäki toiseksi 5000 m:llä. Nuorista kilpailijoista mm. Eero Tuomola juoksi 60 m:llä neljänneksi 11-vuotiaiden sarjassa.
Terhi Matintalo voitti Am-pitkillä matkoilla Ulvilassa D35-sarjan, 5,8 kilometrilla aika 56.03 ja tytär Veera nappasi hopeaa D8RR-sarjassa ajalla 20.46 jääden voittajasta minuutin.
Kiukaisissa 13.8. pidetyissä piirikunnallisissa Eeliksen muistokisoissa juoksi Saana Kankaanpää 13-vuotiaiden sarjassa 60 m:llä kolmanneksi.
Akaalla 12.8. pidetyissä piirikunnallisissa Suomen Kultapörssi -kisoissa työnsi Marika Haavisto jälleen kuulaa pitkälle ja sijoittui toiseksi.
Terhi vei voiton Hiisirasteilla 10.8. sarjassa D35. Lisäksi Tapio Keskitalo voitti H20-sarjan ja pikkuveli Juhani H16-sarjan. Heidi Savolainen suunnisti toiseksi ja Janita Matintalo 5:ksi D12TR-sarjassa. Myös Annika Savolainen kiri 5:ksi ja nuori Veera Matintalo 10:ksi D10RR-sarjassa.
Juhani Keskitalo yllätti kaikki onnistuneella suorituksellaan ja nappasi jaetun kuudennen sijan pyöräsuunnistuksen SM-kisoissa H16-sarjassa Heinolassa 9.8. 10 kilometrin rata taittui aikaan 45.09.
Piirinmestaruuskilpailuissa Raumalla 7.8. juoksi Jouko Mahlamäki 1500 m:llä kolmanneksi ja Waltteri Immonen 100 m:llä viidenneksi.
Nuorisokansallisissa Tyttö- ja poikaolympialaisissa Kokemäellä 6.8. juoksi Rene Kömi kolmanneksi 40 m:llä.
Urjalassa 5.8. käydyissä pk. Säästöpankin kesäolympialaisissa työnsi Marika Haavisto kuulaa pisimmälle tehden myös uuden ennätyksensä.
Piirihuipentumassa Kankaanpäässä viikonloppuna 2.-3.8. nousivat monet lujalaiset palkintopallille useissa eri lajeissa. Parhaiten menestyivät mm. Fanni Kaasalainen, Venla Lähteenmäki, Pinja Koivumäki, Tuomas Tuomola, Tuomas Tihumäki, Rene Kömi ja Topias Tihumäki.