uutisarkisto

Lapuan Eliittikisoissa 8.6. Petteri Lax hyppäsi viidennellä yrittämällään kisan johtohypyn 793, mutta Evilä ohitti hänet viimeisellä hypyllään tuloksella 797.
Lujan jalkapallonaiset voittivat piirisarjan avauspeleissä FC Nokian 3 - 1 ja Ylöjärven Ilveksen 7 - 0.
Huittisten keskusurheilukentällä juostiin 3.6. kolmen piirin, Satakunnan, Hämeen ja Varsinais-Suomen, yhteiset piirinmestaruusviestit sarjoissa M/N, M/N19 ja M/N17.
Kati Yli-Sipilä nappasi suunnistuksen am-keskimatkoilla 2.6. kultaa D35-sarjassa. Terhi Matintalo jäi Katille 12 sekuntia ollen samassa sarjassa toinen. Kolmanneksi suunnisti Piia Juhola Hiisirastista. Tapio Keskitalo nappasi hopeamitalin H20-sarjassa.
Nakkilassa 1.6.08 juoksi vasta 9-vuotias Rene Kömi 1000 m:n matkan 11-vuotiaiden sarjassa ja sijoittui loistavasti kolmanneksi. Kolmas hän oli myös 150 m:llä. Lujaa juoksi myös Venla Lähteenmäki: 200 m:llä toiseksi ja 60 m:n aidoissa kolmanneksi.
Antin kisat (29.5.2008)
Huittisten urheilukentällä pidettiin 24.5. perinteiset Antin kisat, joissa kultamitalin nappasivat Rene Kömi 600 m:llä ja pituudessa sekä Tuomas Tuomola 40 m:llä.
Kännönvuoren maastoissa 20.5. juostiin kilpaa 5-vuotiaista lähtien aina aikuisiin asti.
Eurassa 20.5. juoksivat 1.-9.-luokkalaiset maastojuoksukilpailuissa. Rene Kömi voitti 1.-2.-luokkalaisten sarjan.
Ti 3.6. klo 18 alkavissa kolmen piirin aluemestaruusviesteissä on mahdollisuus nähdä lounaisen Suomen lähes kaikki parhaat juoksijat.
Ma 26.5. klo 18 juostaan Huittisten urheilukentällä perinteinen kunniakierros. Kaikki kannustamaan juoksijoita urheilukoululaisista veteraaneihin.