uutisarkisto

vauhtia ei puuttunut lauantai aamujen luistelukoulusta kun 30-50 pikkulasta opettelivat luistelun alkeita talven ajan
Avoimet Satakunnan piirihallit pidettiin 22.3.08 Porin Karhuhallissa. Lujalaiset saivat menestyksekkäästi 9 mitalia. Kultaa sai Pinja pituudessa, hopeaa veljekset Eero ja Tuomas 1000 m:llä sekä pronssia Venla aidoissa, Fanni pituudessa ja 40 m:llä, Juho 600 m:llä ja Veera 600 m:llä ja 40 m:llä.
Luja Ht varmisti suomi-sarja paikan ensivuodeksi ollen Suomi- sarjan karsintasarjan kolmas.
Taas se on mahdollista. Ilmainen tutustuminen jääkiekko harrastukseen maaliskuun ajan!!
LLujan mestaruushiihdot joudutaan valitettavasti perumaan, koska vesisade ja lämmin ilma sulattivat lumen pois.
Kun viime vuoden parhaat urheilijat palkittiin Lauttakylän Lujan talousarviokokouksen yhteydessä viime maanantaina, voitiin juhlia myös aivan tuoretta menestystä.
-Rintakoski jatkaa vielä vuoden. Lauttakylän Lujaa kaksi ja puoli vuotta johtanut toimittaja Hannu Rintakoski jatkaa vielä yhden toimintakauden seuran puheenjohtajana seuraajaehdokkaiden työkiireiden vuoksi.
Lujan B-pojat pelasivat hienon turnausvoiton futsalissa Alastarolla. Peliasetelma oli mielenkiintoinen. Ilmassa oli sekä suuren turnauksen tuntua että reipashenkistä ystävyysottelumeininkiä.
Veteraanien Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Reykjavikissa, Islannissa, juoksi Heikki Salo toiseksi 3000 m:llä ja neljänneksi 1500 m:llä.
Viikonloppuna käydyissä 17-22 -vuotiaiden hallimestaruuskisoissa Jyväskylässä voitti vasta 15-vuotias Waltteri Immonen 17-vuotiaiden sarjan! SM-kultamitali tuli 60 m:llä ajalla 7,18, joka on hänen uusi ennätyksensä.
RSS ATOM