uutisarkisto

Lauttakylän Luja palkitsi koko seuran vuoden 2014 parhaat urheilijat ja muut toimijat 9.3. kaupungintalolla. Viime vuoden parhaana urheilijana palkittiin Jouko Mahlamäki. Paras nuori nainen oli Pinja Koivumäki ja paras nuori mies Jere Salo. Paras tyttö oli Maria Laineenoja ja paras poika Henrik Lehtinen. Parhaana veteraanina palkittiin Terhi Matintalo. Parhaana valmentajana palkittiin Joni Immonen ja joukkueena jääkiekon B-juniorit. Joukkueseura-aktiivina pokaalin sai Jukka Mäenpää ja yksilöseura-aktiivina Elina Savolainen.
Luja HT sai vastaansa playoffsien ensimmäisellä kierroksella RNK Hocin. Ensimmäinen ottelu Raisiossa alkoi vaikeasti ja Luja HT ei siitä toipunut. RNK vei ensimmäisen ottelun pisteet lukemin 6-3 (5-1, 1-1, 0-1). Toisessa ottelussa kotonaan Luja HT:n oli pakko voittaa. Luja HT ei löytänyt pelirytmiä kotonakaan ja varsinkin toisen erän huonot otteet auttoivat vastustajaa. RNK jatkoi toiselle kierrokselle voitettuaan toisenkin ottelun lukemin 4-5 (2-1, 1-3, 1-1).
Lujan ykkösjoukkue hiihti Satakunnan Nuorisoviestissä ylivoimaseksi ykköseksi lauantaina 28. helmikuuta. Toiseksi tuli Noormarkun Nopsa ja kolmanneksi Vammalan Seudun Voima. Kaikkiaan kisassa oli mukana 15 joukkuetta. Luja hiihti nyt kolmanteen perättäiseen voittoon.
Luja HT:lla oli jälleen kahden ottelun viikko. Keskiviikkona matka suuntasi kohti Poria. Tärkeästä ottelusta olisi pitänyt saada pisteet. Toisin kävi ja Karhu HT voitti ottelun lukemin 2-1 (0-1, 1-0, 1-0). Lauantaina oli jälleen Luja HT:n kotipeli ja vastaan asettui EjL Eurajoelta. Vajaamiehinen eurajokelaisryhmä ei saanut haastettua kotijoukkuetta. Ottelu päättyi suurinumeroisesti 11-3 (3-0 , 3-1 , 5-2).
Luja HT:lla oli viime viikolla kaksi tiukkaa ottelua. Keskiviikkona Harjavallassa KuKi laittoi Luja HT:n ahtaalle ja ottelu venyi aina voittolaukauskilpailuun. Loppulukemat olivat Luja HT:lle voitolliset 2-3 VL (0-0, 2-0, 0-2, 0-0). Lauantaina Luja HT lähti haastamaan lohkon kärjessä olevaa Naantalin VG-62:ta. Ottelu oli tasaista vääntöä, mutta pisteet matkasivat Naantaliin lukemin 0-4 (0-0, 0-3, 0-1).
Luja HT ratkaisi jälleen ottelunsa keskiviikkona heti ensimmäisessä erässä. Sarjan heikoimpiin joukkueisiin kuuluva Chiefs ei voinut vahvemmalleen mitään. Ottelu oli kiekottelua suurimman osan ajasta ja ottelun päätyttyä numerot taululla olivat 4-1 (4-0, 0-0, 0-1).
Pääset osallistumaan G07 ja nuorempien jääkiekkotreeneihin ja sen jälkeen voit jäädä seuraamaan F05-06 Leijonaliiga-ottelua Porin Ässiä vastaan.
Lujan mestarihiihtäjät ratkotaan Kännölän maastossa tiistaina 3.2. klo 18.30 alkaen vapaalla hiihtotekniikalla. Kaikki Lujan jäsenet lapsista aikuisiin mukaan kilpailemaan!!!
Koko kauden alavireisesti pelannut Paimion Haka Hockey ei voinut Luja HT:lle tälläkään kertaa mitään. Ottelu ratkesi jo avauserässä kun Luja HT iski viisi maalia. Loppulukemat ottelussa olivat 1-5 (0-5, 0-0, 1-0).
Viime viikolla Luja HT kohtasi kahdessa ottelussa sarjan häntäpään joukkueet Kiekkohait Salosta ja RNK Hoci Raisiosta. Kiekkohait saapuivat keskiviikkona Huittisiin ja eivät totutusti pystyneet vastaamaan Luja HT:n vauhtiin. Ottelu meni Luja HT:lle suurinumeroisesti 13-0 (3-0, 2-0, 8-0). Lauantaina Luja HT matkasi Raisioon. RNK Hoci piti ottelun melko tasaisena. Luja HT:n maalin teon onnistuminen kuitenkin ratkaisi ottelun ja pisteet matkasivat Huittisiin lukemin 1-6 (1-1, 0-3, 0-2).
RSS ATOM