uutisarkisto

Luja HT kohtasi ensimmäisessä pelissään joulutauon jälkeen Loimaan Rocketsin. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Rockets oli voittanut tasaisen ottelun voittolaukauskilpailun jälkeen, joten ilmassa oli revanssin tuntua. Ottelun aikana loimaalaisilla oli omat etsikkoaikansa, joita he eivät pystyneet hyödyntämään. Luja vei ottelun lopulta reilulla maalierolla 7 – 2 (3-1;1-0;3-1).
Vuoden 2014 Lujalaiseksi valittiin Timo Jokinen. Hän on monien talkoiden lisäksi hoitanut erinomaisesti ennen kaikkea ajanoton ja tulospalvelun jo monien vuosien ajan. Hän on hoitanut niin yleisurheilun kuin hiihdon SM-, kansallisten ym. kisojen tulospalvelun rautaisella ammattitaidolla. Hän on auttanut myös naapuriseuroja näissä tehtävissä. Timo kuuluu Lujan hiihtojaostoon. Vuoden 2013 Lujalainen oli Matti Nurminen.
Luja HT:lla oli syyskauden päätteeksi viime viikolla kaksi ottelua. Keskiviikkona kotiottelussa vastaan asettui Karhu HT. Luja HT punnersi lopulta voiton ottelusta lukemin 3-1 (1-0, 0-0, 2-1). Lauantaina Luja HT matkasi Eurajoelle. Edellisen kohtaamisen voittanut EjL ei pystynyt jatkamaan voittoputkeaan ja Luja HT voitti ottelun lukemin 2-5 (1-2, 0-2, 1-1).
Huittisten kaupunki palkitsi 11.12. järjestetyssä tilaisuudessa vuonna 2014 menestyneitä huittislaisia urheilijoita. Lujalaisista yli 17-vuotiaista yleisurheilijoista palkittiin Jouko Mahlamäki ja Jere Salo. Myös SM- ja kansallisella tasolla menestyneet 10-16 -vuotiaat urheilijat palkittiin. Lujalaisista nuorista yleisurheilijoista palkinnon saivat Pinja Koivumäki, Aino Eno, Maria Laineenoja, Oskari Kärki, Joona Mäntylä, Elmeri Lehtinen, Henrik Lehtinen, Frans Hakasuo, Emmi Pohjolainen ja Lotta-Maria Maine. Hiihdossa menestyneitä olivat Erkka Maine, Elmeri Lehtinen, Henrik Lehtinen ja Emmi Pohjolainen. Suunnistajista palkittiin Tuuli Mäkinen, Frans Seppälä, Alvar Seppälä ja Emmi Pohjolainen.
Luja HT:lla oli kahden ottelun viikko. Keskiviikkona kotiottelussa se hankki tiukaksi menneestä ottelusta kolme pistettä, kun vastassa oli KuKi. Ottelu päättyi lopulta lukemiin 4-3 (1-0, 2-1, 1-2). Sarjataulukon kannalta erittäin tärkeä vierasottelu oli perjantaina VG-62:ta vastaan. Sarjakärki oli kuitenkin selvästi vahvempi lukemin 11-5 (5-0, 3-4, 3-1).
Lauttakylän Lujan vuoden 2014 parhaaksi yleisurheilijaksi julistettiin Jouko Mahlamäki ABC:llä 30.11. pidetyssä palkitsemistilaisuudessa. Jouko palkittiin myös parhaana veteraanina. Parhaan nuoren naisen pokaalin sai Pinja Koivumäki ja parhaan nuoren miehen Jere Salo. Paras tyttö oli Maria Laineenoja ja paras poika Aleksi Hakanen. Parhaana joukkueena palkittiin piiriviestien T13-joukkue: Aino Eno, Jenni Jalas, Lotta-Maria Maine, Niina Mäkelä. Jyrki Välkkynen oli paras valmentaja.
Luja HT:lla oli kahden vierasottelun jälkeen kahden kotiottelun viikko viime viikolla. Keskiviikkona vastassa oli RNK Hoci Raisiosta ja lauantaina Haka Hockey Paimiosta. RNK laittoi kampoihin ottelun alussa, mutta Luja HT vei ottelun nimiinsä lukemin 7-2 (1-1, 3-1, 3-0). Lauantain ottelu oli jo päättynyt ennen kuin se ehti edes alkaa. Vastustajan selkäranka katkesi jo ensimmäisessä erässä ja Luja HT voitti ottelun suurinumeroisesti 13-1 (5-0, 1-0, 7-1).
Lauttakylän Lujan jalkapallojaosto palkitsi päätöstilaisuudessaan kauden 2014 parhaita pelaajia. Vuoden jalkapalloilijaksi valittiin naisjoukkueen Marjukka Lehto.
Viime kaudella 3-divisioonassa pelannut EjL yllätti huittislaisen kiekkoyleisön. Luja HT pystyi vain näennäisesti hallitsemaan peliä. Toisen erän parempi viimeistely siivitti eurajokelaiset selvään voittoon lukemin 5-8 (3-4, 0-2, 2-2).
Luja HT kohtasi viime lauantaina Porin Astora Areenalla Karhu HT:n. Ottelusta odotettiin tiukkaa. Karhu HT oli tasapisteissä Luja HT:n kanssa ennen ottelua. Luja HT vei kuitenkin ottelun nimiinsä selvin lukemin 1-5 (1-1, 0-3, 0-1).
RSS ATOM