uutisarkisto

Luja HT kohtasi lauantaina kolmen viikon joulutauon jälkeen Huittisiin saapuneen Oriveden Fortunan. Luja HT on harjoitellut tiiviisti väliajan ja se näkyi joukkueen pelissä. Vaikka Lujan maalinteko ei aivan heti onnistunutkaan, oli joukkueiden tasoero selkeä ja voittajasta ei ollut mitään epäselvyyttä ensimmäisten peliminuuttien jälkeen. Luja voitti ottelun näytöstyyliin 6 – 1 (0-1;2-0:4-0).
Luja HT kohtasi lauantai-iltapäivällä sarjajohdossa olleen Ruoveden Seurakunnan Atleettien joukkueen. Edellisessä kohtaamisessa Luja HT murskasi vastustajan, mutta nyt lähtökohdat olivat toisenlaiset. RuoSKa on saanut pelinsä paranemaan ja Lujalla on pientä pelaajapulaa - etenkin pakistossa. Luja HT olikin jo melkoisessa ahdinkossa, mutta onnistui kääntämään pelin lopulta 4 – 6 (2-0;1-3;1-3) voitoksi.
Vain kolme kentällistä jalkeille saanut Luja HT kohtasi lauantai-iltana Tesoman jäähallissa Ikurin Vireen. Vireen joukkueessa pelaa kokeneita tamperelaisen jääkiekkokoulun läpikäyneitä pelaajia Ville ”Esan veli” Keskinen mukaan lukien, mutta tällä kertaa Lujan HT:n rutiinisuoritus riitti tuomaan pisteen kotiin lukemin 2 – 5 (0-0;1-2;1-3).
Piirikunnallisissa Tonttukisoissa Turussa 11.12. Veera Matintalo työnsi kuulaa 8,46 sijoittuen sijalle 11. Pituudessa ja 200 m:llä hän oli 14. Kilpailijoita 11-vuotiaiden tyttöjen sarjassa oli jopa 60.
Luja HT pelasi lauantaina viikonlopun toisen kotiottelunsa. Kotijoukkuetta verotti usean aloituskentällisiin kuuluvan pelaajan poissaolo syystä tai toisesta ja kun vastustaja oli entuudestaan tuntematon, oli ottelusta odotettavissa vaikea. Luja HT voitti rikkonaisen ottelun lopulta lukemin 5 – 3 (0-1;4-0;1-2).
Luja HT kohtasi perjantai-illan jääkiekko-ottelussa täyden halliyleisön edessä naapurikaupungin ylpeyden VaPSin. Edellisessä ottelussa alkusarjassa VaPS sinnitteli kaksi erää Lujaa vastaan pitäen pelin jännittävänä. Nyt peli ratkesi jo ensimmäisessä erässä, kun Lujan pelaajat pääsivät pitkän tauon jälkeen nauttimaan pelistä muutenkin kuin harjoituksissa. Tyrvääläisryhmä kaatui selkeästi 8 – 3 (3-1;4-1;1-1).
Turussa 26.11. pidetyissä piirikunnallisissa Palkintokeskuksen kinkkukisoissa Marika Haavisto oli kolmas kuulassa. Hän työnsi 10,33.
Tämän vuoden parhaat yleisurheilijat ja muut yleisurheilussa toimivat palkittiin 20.11.
Karhuhallissa 19.11. pidetyissä piirikunnallisissa Syyshalleissa Marika Haavisto työnsi kuulaa 10,54 sijoittuen toiseksi. Janna Häihänen juoksi 60 m aikaan 9,13 ollen kolmas.
Luja HT kohtasi keskiviikko iltana sarjan hännänhuipun Urjalan Sisu-Kiekon ja lauantaina Lempäälän Kisa kakkosen. Lujan tavoitteena oleva sarjanousu edellytti paitsi voittoa kaikista otteluista, mutta myös Jyväskylän Diskoksen kompastumista Hämeenlinnassa lauantai-iltana. Luja HT hoiti oman osuutensa vakuuttavasti ja voitti ensin USiKin 5 – 3 (2-2;1-0;2-1) ja LeKin 11 – 5 (3-1;2-1;6-3). Iloitseminen voitoista päättyi kuitenkin nopeasti, kun tieto Diskoksen voitosta saavutti lujalaisen jääkiekon ystävät. Luja HT:n tavoite romuttui jo lokakuun kolmantena päivänä pelatussa Diskos-ottelussa epäoikeudenmukaisen sarjasysteemin vuoksi.
RSS ATOM