uutisarkisto

Punkalaitumella hiihdettiin 6.2. Satakunnan mestarushiihdot ja kauden toinen junnucup. Lujalaiset olivat mainiossa vauhdissa; 13 mitalisijaa ja useita sijoituksia aivan kärjen takana. Myös kannustus- ja huoltojoukot olivat huippuiskussa! Hienoa!!
Lujan Markus Kankaanranta oli huikeassa vedossa, kun Luja HT kohtasi vierasottelussa Vermuntilan Temmon perjantai-iltana Raumalla. Hän teki kaiken kaikkiaan ottelussa viisi maalia ja kaksi niistä voittolaukauskilpailussa.
Kajastuksen kansallisissa hallikisoissa Porissa 30.1. Marika Haavisto voitti kuulassa 11-vuotiaiden sarjan. Voittotyöntö kantoi 8,60 metriä.
Lujan miehet voittivat FC Ulvilan Meri-Porissa selvin lukemin 9-4.
Lujalaishiihtäjät ovat hiihtäneet mainiosti viikonlopun kisoissa. Olli Pohjolainen voitti Valkeakoskella, Jenni Höylänen Kotkassa sekä Saana Kankaanpää ja Linda Vahela Harjavallassa.
Lujan nuoret miehet ovat tehneet hienoa työtä ja näyttäneet taitonsa Satakunnan piirin kolmosdivarissa. Futsal on taitolaji ja lujalaiset ovat nousseet hienosti kokeneempien pelaajien kannoille.
Tampereella Hippo-halleissa 24.1. lujalaistytöt juoksivat 4x50 m:n viestissä toiseksi. 11-vuotiaiden joukkueeseen kuuluivat Veera Matintalo, Marika Haavisto, Janna Häihänen ja Fanni Kaasalainen. Fanni juoksi myös 60 m:llä kolmanneksi.
Luja HT:n vieraaksi saapui perjantai-iltana kova uusimaalainen joukkue Porvoon Hunters. Luja HT lähti peliin ennakkoluulottomasti ja kahden erän jälkeen näytti siltä, että kotijoukkue ottaa pisteet ottelusta. Vaan toisin kävi. Lauantain vierasottelussa Luvialla Luja HT kohtasi ensimmäistä kotiotteluaan Suomi-sarjassa pelanneen HC Luvian. Kotijoukkueen valmistautumisen eteen oli tehty kaikki mahdollinen. Vastaavasti Luja HT:llä oli alla perjantai-illalta harmittava tappio, joten ennakkoasetelmat olivat jännittävät. HC Luvian panostus otteluun toi heille toivotun lopputuloksen ja Luja HT on tekemässä ottelusarjasta itselleen vaikean
Oskari Kärki juoksi toiseksi nopeimman ajan 1000 m:llä kansallisissa hallikisoissa Turussa 17.1.
Kevätkausi on alkanut Luja HT:n osalta suotuisissa merkeissä. Avausvoitto Vermuntilan Temmosta siivitti joukkueen hyvään peliin myös vieraspelissä Forssassa. FPS on omassa hallissaan vaikea voittaa ja joukkue oli voittanut molemmat jatkosarjan pelinsä.
RSS ATOM