uutisarkisto

Luja HT:n vieraaksi saapui lauantaina tuttu vastustaja - Vermuntilan Tempo Raumalta. Tempo oli syysjaksolla ainut joukkue, jota Luja ei voittanut kertaakaan ja nyt joukkue himoitsi voittoa. Mutta niin himoitsi Tempokin.
Lujalaispojat pärjäsivät hienosti Tampereen Hippohalleissa 18.1. Oskari Kärki voitti 9-vuotiaiden sarjassa 1000 m ja tuli 40 m:llä viidenneksi. Rene Kömi tuli toiseksi 1000 m:llä 11-vuotiaiden sarjassa.
Molemmat ottelut olivat jännittävää seurattavaa. Luja voitti Musan Salama kolmosen 7-3 ja Mäntyluodon Kirin 5-4.
Porvoon Hunters oli Luja HT:n kevätkauden toinen vastustaja viime sunnuntaina. Sarja lähti Lujalla käyntiin kahdella perättäisellä kotiottelulla ja hävityn lauantain ottelun jälkeen kotijoukkue oli kovan paikan edessä. Nyt joukkue kuitenkin näytti osaamisensa ja voitti ottelun
Jouko Mahlamäki juoksi ykköseksi 5,3 km:n matkalla Eurajoen Uudenvuodenjuoksussa. Heikki Salo oli kolmas M60-sarjassa.
Luistelukoulun kevätkausi alkaa 10.1 2009 klo 10:00
Lujan HT pelasi viime viikonloppuna syyskauden kaksi viimeistä otteluaan. Ensin lauantaina vastustajaksi kotihalliin saapui Grankulla IFK Kauniaisista ja heti perään sunnuntaina joukkue matkasi vieraspeliin Kirkkonummelle.
Lujan nuoret miehet ovat voittaneet jokaisen ottelunsa Satakunnan piirin nelosdivarissa, kun sarja on nyt puolessa välissä. Viimeisin voitto tuli kotikatsomon hurjassa kannustuksessa Huhkolinnassa porilaisesta PoSasta lukemin 3-1.
Lähdemme yhdessä hiihtämään Jämille 6.12. Tervetuloa mukaan!
Luja HT:n ja Naantalin VG-62:n kohtaamiset sytyttävät aina. Edellisessä ottelussa Naantalissa Luja kuritti Naantalia ja viime keskiviikkona VG saapui Huittisiin sarjakakkosena yrittäen viedä pisteet. Toisin kävi. Tapahtumarikkaan ottelun voitti Luja HT selvin numeroin 6 – 3 (2-1;3-2;1-0). Seuraavassa ottelussaan Luja HT kohtasi lauantaina Forssassa FPS:n ja nyt joukkueen rahkeet riittivät vain vastaanpyristelyyn. FPS voitti ottelun 7 -3 (3-0;3-3;2-0).
RSS ATOM