uutisarkisto

Raumalla 16.9. pidetyissä KLL:n Satakunnan piirin yleisurheilukilpailuissa 3-ottelussa Pinja Koivumäki tuli viidenneksi ja Rene Kömi kuudenneksi. 600 m:llä Rene Kömi juoksi viidenneksi ja Jane Aalto kuudenneksi.
Sunnuntain kotiotteluun Luja HT:n vieraaksi saapunut Kirkkonummen Salamat ei säväyttänyt peliesityksellään.
Vermuntilan Tempo HT:n valmentajan rankattua Länsi-Suomessa Luja HT:n lohkon häntäpäähän joukkueeksi oli Lujalla varmasti hieman näyttöhaluja
Vampulan piirikunnallisissa 6.9. lujalaiset menestyivät hyvin. Voiton omissa sarjoissaan nappasivat Janna Häihänen pituudessa ja 40 m:llä, Rene Kömi pituudessa ja 600 m:llä, Eero Tuomola pituudessa ja 60 m:llä, Tuomas Tuomola 40 m:llä ja Veera Matintalo 600 m:llä.
Vammalassa 21.9. käydyissä piirikunnallisissa syyskisoissa työnsi Marika Haavisto kuulaa uuden ennätyksensä 6,56. Hän voitti myös 40 m:n matkan 9-vuotiaiden sarjassa.
"Jompikumpi tän pelin voittaa" Luja HT:n sarjakausi alkoi viime lauantaina kotiottelulla Forssan FPS:ää vastaan.
Kaupunginmestaruuksista kilpailtiin Huittisten urheilukentällä 16.9. Varsinkin pienempien sarjoissa oli ilahduttavan runsaasti osanottajia.
Tule kannustamaan Luja voitton la 20.9.2008 klo 16:00 Huittisten Kulta-Areenalle!
Piirihuipentumassa Eurajoella 13.9. otti Tuomas Tuomola neljännen sijan ja Marika Haavisto viidennen sijan 3-ottelussa.
Ainoastaan sarjassa vieraillut MuSan A-poikien II divisioonassa pelaava joukkue onnistui voittamaan Lujan joukkueen syyskierroksella.
RSS ATOM