PM-kilpailuista kultaa, hopeaa ja pronssia

2.8.2021

Samuli Torpolle pronssia 1000 metriltä. (kuva Mari Torpo)

Viikonloppuna 31.7.-1.8. pidettiin 9-15 -vuotiaiden piirinmestaruuskilpailut Sastamalassa. Lujalaiset saalistivat kilpailusta 15 mitalia, joista kuusi oli kultaista, seitsemän hopeaa ja kaksi pronssia. Piirinmestaruuden voittivat Olivia Kärki (T15) 80 metrin aidoista, Siiri Mäkelä (T14) 80 metrin aidoista, korkeudesta ja pituudesta, Aada Lehtinen (T10) 60 metriltä ja Liina Laine (T13) seiväshypystä. Hopeaa saivat Santeri Mäkelä (P10) 1000 metriltä ja kiekosta, Elle Kariniemi (T14) 100 metriltä, Malla Harjunmaa (T14) 2000 metriltä, Siiri 300 metrin aidoista ja Liina 200 metrin aidoista ja 1000 metriltä. Pronssia saivat Sakari Mäkelä (P13) kolmiloikasta ja Samuli Torpo (P9) 1000 metriltä. Liina voitti myös aikaisemmin Noormarkussa pidetyn N17 -sarjan seiväshypyn pm-kilpailun. Vanhempien ikäluokkien avoimet Satakunnan Mestaruuskilpailut pidettiin 20-21.7. Raumalla. Siellä tuplamitalit ottivat Emmi Pohjolainen ja Aleksi Hakanen. Molemmilla lajeina oli kuula ja kiekko. PM-moniottelut pidettiin 19.7. Kankaanpäässä. Siellä Samuli Torpo (P9) otteli hopealle ja Liina Laine (T13) pronssille.

Tulokset 9-15 v. pm -kilpailut Sastamala 31.7. - 1.8.2021