Lujan B-pojat voittivat FC Ulvilan jalkapallon III divisioonan piirisarjaottelussa 2-4

25.6.2008

B-poikien ottelu pelattiin Ulvilan Mynsterin tekonurmella tuulisessa säässä. Ulvilalaiset saivat ensimmäisellä puoliajalla johtomaalin myötätuulen turvin, mutta se ei lujalaisia lannistanut.

Toisella puoliajalla Jyri Jaakkola syötti hyvän syötön, jonka seurauksena Luja sai tasoitusmaalin. Esa Toikka, Jerkko Holmi ja Miikka Kuisma huolehtivat koko pelin ajan pomminvarmasta puolustuksesta. Keskikentällä onnistuivat Antti Hakanen, Kirill Price, Marko Laitinen ja Mika Marttila. Tsempparipelaajina palkittiin Henri Järvinen, Tapio Kankaanranta ja hyviä vastaantuloja esittänyt maalivahti Martti Tapanila. Kalle Wallin tuki hienosti hyökkäyksiä, joten parhaana pelaajana palkittu Teemu Virtanen pääsi hienosti viimeistelemään kaikki Lujan neljä maalia. Onnea voittajille!