Lujalaisille mitalivyöry Hiisirasteilla

10.8.2008

Terhi vei voiton Hiisirasteilla 10.8. sarjassa D35. Lisäksi Tapio Keskitalo voitti H20-sarjan ja pikkuveli Juhani H16-sarjan. Heidi Savolainen suunnisti toiseksi ja Janita Matintalo 5:ksi D12TR-sarjassa. Myös Annika Savolainen kiri 5:ksi ja nuori Veera Matintalo 10:ksi D10RR-sarjassa.

Hiisirasteilla Raasissa Terhi Matintalo nappasi ylivoimaisen voiton D35-sarjassa suunnistaen 5,2 kilometrin radan aikaan 51.24.
Tapio Keskitalon voitto H20-sarjassa oli myös ylivoimainen, sillä eroa seuraavaan kertyi peräti 19 minuuttia. Tapio taittoi 6,9 kilometrin radan Raasin maastossa hurjaan 57.33 aikaan.
Juhani Keskitalo nappasi kärkisijan H16-sarjassa. 4,4 kilometrin radalla aikaa kului 43.35, joten kilometrinopeudessa päästiin alle 10 minuutin vauhtia.

Nuoria lujalaisia oli myös mukana ja heidän suorituksensa olivat hatunnoston arvoisia vaativassa ja paljon pieniä avokallioita sisältävässä Raasin maastossa. Heidi Savolainen spurttasi upeasti toiseksi D12TR-sarjassa. 1,5 kilometrillä eroa voittajaan kertyi vaivainen minuutti. Janita Matintalo oli samassa sarjassa viides.
D10RR-sarjassa Annika Savolainen piti hurjaa vauhtia 2,2 kilometrin rastireittiradalla päästen aikaan 18.36, sijoitukseksi viides. Veera Matintalo pärjäsi myös hyvin, sijoitus 10.

Kisaamassa olivat myös Heikki Norri, Lasse Varjonen, Jukka Keskitalo ja Johanna Keskitalo.
Heikki Norri suunnisti tasaisesti 10 minuutin kilometrivauhtia ja sija H21A-sarjassa oli 20.
Lasse Varjonen suunnisti H45-sarjassa sijalle 12.
Jukka Keskitalo onnistui välttämään virheet vaativalla radalla ja sijoittui peräti kuudenneksi 25 miehen H50-sarjassa.
Johanna Keskitalo suunnisti D21A-sarjassa 19:ksi.