B-pojat jalkapalloilivat FC Ulvilan kanssa 3-3

11.9.2008

Lujan B-pojat onnistuivat jännittävässä III divisioonan jalkapallopelissä saamaan pisteen FC Ulvilalta. Ottelun maalintekijöinä Miikka Kuisma ja Kalle Wallin kahdesti. Tsempparipelaajana palkitiin muiden mukana hienosti pelannut Esa Toikka.

FC Ulvila aloitti maalinteon siirtymällä johtotilanteeseen, mutta Miikka tasoitti tilanteen. Ulvilalaisten onnistuessa toistamiseen, puoliajalle siirryttiin FC Ulvilan johtaessa peliä 1-2.

Toisella puoliajalla ulvilalaiset saivat jo kahden maalin etumatkan, mutta Kalle onnistui maalinteossa kahdesti. Loppulukemiksi saatiin 3-3 ja joukkueet tasasivat pisteet.

Tsempparijoukkueessa pelasivat edellisten lisäksi Mikko Aro, Antti Hakanen, Jerkko Holmi, Jyri Jaakkola, Henri Järvinen, Tapio Kankaanranta, Mika Marttila, Kirill Price, Martti Tapanila, Teemu Virtanen ja Mikael Ylikännö.