Lujan vuoden parhaat yleisurheilijat

12.10.2008

Vuoden 2008 parhaat lujalaiset yleisurheilijat palkittiin 11.10. Vierastalo-Raskan komeassa Ryti-talossa. Vuoden yleisurheilija on odotetusti Petteri Lax ja vuoden nuori Waltteri Immonen. Jouko Mahlamäki ja Heikki Salo palkittiin parhaina veteraaneina ja Kari-Pekka Lax parhaana valmentajana. Lisäksi palkittiin 14 aktiivista lujalaista tyttöä ja poikaa.

Vain yhtä parasta tyttö- tai poikaurheilijaa oli vaikea valita, joten palkituksi tulivat tänä vuonna kaikki 9 tyttöä ja 5 poikaa, jotka ovat kuluneen vuoden aikana osallistuneet aktiivisesti moniin kilpailuihin Huittisten ulkopuolella. He ovat myös pärjänneet hienosti piirinmestaruuskilpailuissa ym.

Parhaina lujalaisina tyttöinä palkittiin: Fanni Kaasalainen, Pinja Koivumäki, Venla Lähteenmäki, Veera Matintalo, Marika Haavisto, Annika Savolainen, Heidi Savolainen, Janna Häihänen ja Janita Matintalo.
Parhaina lujalaisina poikina palkittiin: Tuomas Tuomola, Rene Kömi, Eero Tuomola, Tuomas Tihumäki ja Topias Tihumäki.

Lisäksi palkittiin ahkerat urheilukoulun vetäjät Teija ja Kari-Pekka Lax sekä Iiris ja Riina Kultavirta. Antti Rintakoski vastaanotti parhaana urheilijana kiertopalkinnon Lujan Triangelivoitosta.