JALKAPALLOILIJAT PÄÄTTIVÄT KESÄKAUDEN HUHKOLINNASSA

27.11.2008


Jalkapalloilijoiden kesäkauden 2008 päätöstilaisuudessa Huhkolinnassa 20.11. palkittiin aktiivisia pelaajia ja taustajoukkoja. Vuoden jalkapalloilijaksi valittiin Sanna Höylänen.

Jalkapalloilijat päättivät kesäkauden Huhkolinnassa

 

Sanna Höylänen vuoden 2008 jalkapalloilijaksi

 

Kausi päättyi jo jonkin aikaa sitten ja 20.11. kokoonnuttiin kahvittelun lomassa palkitsemaan aktiivisia pelaajia ja taustajoukkoja.

Vuoden jalkapalloilijan valintakriteereihin kuuluvat taitavan pelaamisen ja ahkeran harjoittelun lisäksi urheilijamainen käytös sekä aktiivinen seuratoiminta unohtamatta seuran värien tunnustamista. Näitä kaikkia ominaisuuksia löytyy Sanna Höyläsestä, joka valittiin vuoden 2008 jalkapalloilijaksi. Aktiivisen pelaamisen ja harjoittelun lisäksi hän on ollut järjestämässä mm. Volkkari- ja Lähivakuutusturnauksia ja ollut muutenkin aktiivinen myös talkootoiminnassa. Sanna sai vuodeksi haltuunsa Heimo Ala-Haaviston lahjoittaman kiertopokaalin.

Pallon vastustajan verkkoon maalintekijän palkinnon arvoisesti ovat saaneet Einari Karvonen ja Teemu Virtanen. Puolustajina palkittiin Heidi Kaljunen ja Jerkko Holmi. Tolppien välissä ovat kunnostautuneet Janette Rintala ja Valtteri Näsi. Yritteliäänä pelaajana palkittiin Julia Häihänen. Vuoden tulokas on Luukas Kivipelto, aktiivisia pelaajia kahdessa joukkueessa pelaava Jane Aalto ja Jyri Jaakkola. Vanhemmat pelaajat ovat toimineet pienempien peleissä pelinohjaajina. Vuoden pelinohjaajana palkittiin Miikka Kuisma, joka omien peliensä ja harjoitustensa ohella tuli aina pyydettäessä puhaltamaan nuorempien pelejä.

Aktiivisesta seuran ja nuorten hyväksi tehdystä työstä palkittiin Pro Nuori Suomi-kannusteilla

T98- joukkueen perustaja ja vetäjä Pasi Toivonen ja P01- joukkueen  perustaja ja vetäjä Jussi Marttila.

Myös vanhemmilla on erittäin suuri osa nuorten harrastamisessa, on talkoita, kuljettamista, varainhankintaa sekä tehtäviä joukkueissa. Näistä kiitoksena palkittiin aktiivisena äitinä Anne Kankaanranta ja aktiivisena isänä Pasi Santalahti.

LLuja jalkapallo kiittää kaikka tukijoitaan ja toiminnassa mukana olevia tärkeästä työstä nuorten harrastamisen mahdollistamiseksi! Nyt ladataan akkuja uuteen kauteen, jolloin ehkä jo pääsemme pelaamaan omalle kentälle! Tsemppiä kaikille!

 

Susanna Honkavuo