Luja HT avasi kevään voitokkaasti

6.1.2013

Joulutauon jälkeen pelit alkoivat Luja HT:n osalta vierasottelulla Pirkkalassa Pingviinejä vastaan. Lieneekö liiallinen kinkun syönti aiheuttanut sen, että ottelu jäi pelillisesti heikkotasoiseksi. Runsasmaalisen ottelun voitti Luja lukemin 4 – 9 (2-4;1-3;1-2).

Pingviinit aloitti ottelun Luja HT:tä terävämmin ja rankaisivat Lujaa oman pään virheistä välittömästi. Neljän minuutin pelaamisen jälkeen tulostaululla komeili kotijoukkueen 2-0  johtoasema. Luja ei kuitenkaan hätkähtänyt, vaan luotti jälleen omaan pelaamiseensa. Markus Kankaanranta kavensi ajassa 4.25 tilanteeksi 2-1 ja siivitti ykköskenttänsä hurjiin tehoihin ottelussa. Erän puolivälissä Kankaanranta teki ottelun seuraavat kaksi maalia ja Antti Nurmisen ylivoimalla erän loppuminuutilla tekemä maali vei Lujan jo 2-4 johtoon.

Pingviinit vaihtoivat maalivahtinsa toiseen erään, mutta eivät missään vaiheessa ottelua pystyneet uhkaamaan rutiinitasollaan pelannutta Luja HT:tä. Kankaanranta teki ottelussa neljä maalia ja oli syöttäjänä neljään maaliin. Kaikki Lujan maalit ottelussa olivat ykköskentän tekemiä Esä Väisäsen tehojen ollessa 2+4 ja Nikita Mandrikin 2+3. Suuria tunteita ottelussa herätti tuomaritoiminta, sillä siihen liittyen kuumana kävivät molempien joukkueiden valmentajat, joukkueet sekä katsojat. Lujan valmentaja Janne Laukkanen totesikin, että herrat eivät varmasti voi olla tyytyväisiä päivän suoritukseensa – sen verran huonosti se meni.