Luja HT vei pisteen FPS:ltä

18.1.2013

Luja HT matkasi perjantai-iltana Forssaan kohtaamaan tappioitta sarjaa johtavan Forssa Palloseuran. Lujan edellis viikonlopun maukkaat kaksi voittoa siivittivät joukkuetta edelleen hyviin suorituksiin


 

Luja HT matkasi perjantai-iltana Forssaan kohtaamaan tappioitta sarjaa johtavan Forssa Palloseuran. Lujan edellis viikonlopun maukkaat kaksi voittoa siivittivät joukkuetta edelleen hyviin suorituksiin. Ottelun avausmaalin laukoi Nikita Mandrik ajassa 13.01 Markus Kankaanrannan ja Turkka Hirvinevan syötöistä. Kolme minuuttia myöhemmin Veli-Pekka Reiman tykitti Lujan jo 2-0 johtoon ylivoimalla ja FPS-luotsi Kalle Honkosen oli pakko herätellä joukkueensa aikalisällä.

Toisessa erässä FPS heräsi ja takaa-ajon aloitti kukapa muu kuin Antti Tenkanen. Tenkasen tekemän kavennusmaalin kuittasi minuuttia myöhemmin maalijyvänsä löytänyt Turkka Hirvineva. FPS onnistui kuitenkin heti perään maalaamaan kolme kertaa ja vei erän nimiinsä 4-1.

Kolmannen erän alussa Veli-Pekka Reiman onnistui yllättämään FPS-vahdin ja tasoitti ottelun4-4:ään ajassa 42.04. FPS haki koko kolmannen erän raivokkaasti voittomaalia, mutta Lujan maalissa pelannut Janne Rantaniitty torjui vakuuttavasti. Varsinaisen peliajan päätyttyä tasan oli edessä jatkoaika. Molemmilla joukkueilla oli tilaisuutensa voittaa ottelu, mutta tällä kertaa FPS oli onnekkaampi. Aivan jatkoajan loppusekunneilla FPS onnistui tekemään ratkaisumaalin kiekon pomppiessa hieman onnekkaastikin Rantaniityn ohi.

Lujan valmentaja Janne Laukkanen oli ottelun jälkeen tyytyväinen joukkueensa peliin. Hänen mukaansa kukaan muu ei tässä sarjassa tule ottamaan pisteitä forssalaisilta kotipeleissä – niin hyvä FPS on tällä hetkellä. Luja HT pelasi järkevästi ja jokainen kentällinen oli hyvä. Tästä on hyvä jatkaa, kun Luja HT kohtaa huomenna lauantaina Ikurin Vireen Huittisten jäähallissa. Lujalle jäi nimittäin tarpeeksi hampaankoloon joukkuiden ensimmäisestä kohtaamisesta.

 

FPS – Luja HT  5 – 4 (0-2;4-1;0-1;1-0) JA

 

Jaromir