LLujan P02-joukkueelle futsal-leikkimailmasarjassa kuusi voittoa

4.2.2013

Leikkimailmaiässä ei vielä palkita piirinmestareita eikä joukkueita laiteta muutenkaan järjestykseen, mutta P02-joukkueen peleissä on tällä kaudella näkynyt iloista ja vahvaa tekemistä.

Toista kauttaan joukkuettta valmentavat Kiril Price ja Pasi Jaakola ovat luotsanneet joukkueeseen hyvän tekemisen meiningin. Peleissä kaikki pelaajat antavat kaikkensa, ovat pallonnälkäisiä ja voitontahtoisia. Menneellä kaudella joukkue saikin yhteensä kuusi voittoa, yhden tasurin ja vain yhden tappion.

Joukkueessa vallitsee hyvä tiimihenki pelaajien ja joukkueenjohdon kesken. Harjoituksissa on hauskaa ja niitä onkin kolmet viikossa. Osa harjoituksista pidetään yhdessä P01-joukkueen kanssa. Vanhempien kanssa yhteenpelaaminen on opettavaista ja tuo joukkueeseen uudenlaista jämäkkyyttä.

Vaikka futsalkausi onkin purkissa, siirtyminen ulkokentille ottaa vielä aikansa. Lähes kaikki muut Satakunnan joukkueet pääsevät harjoittelemaan keinonurmelle jo heti lumien sulettua, ehkä ennenkin. Mutta Huittisissa ei. Ison kentän pelikokemuksen vähyys on näkynyt ja heijastunut erityisesti joukkueen alkukauden peleihin, loppukesästä eroa on kurottu umpeen.

Toiveissa onkin, että Huittinen päivittäisi itsensä menossa olevalle vuosikymmenelle ja tekisi aktiivisesti työtä keinonurmikentän eteen, jotta junioritkin pystyisivät olosuhteiden puolesta kilpailemaan tasaväkisesti muiden Satakunnan joukkueiden rinnalla.