Luja HT ratkaisi nopeasti Paimiossa

28.1.2015

Viikon 4 pelaaja maalivahti Janne Rantaniitty torjuu Hakan hyökkääjän läpiajon.
Viikon 4 pelaaja maalivahti Janne Rantaniitty torjuu Hakan hyökkääjän läpiajon.

Koko kauden alavireisesti pelannut Paimion Haka Hockey ei voinut Luja HT:lle tälläkään kertaa mitään. Ottelu ratkesi jo avauserässä kun Luja HT iski viisi maalia. Loppulukemat ottelussa olivat 1-5 (0-5, 0-0, 1-0).

 

Jääkiekon 2-divisioonassa Luja HT vieraili viime viikon lauantaina Paimiossa. Paimion Haka Hockey on ollut huomattavasti heikompi koko kauden kuin, mitä materiaalilta voisi odottaa. Odotettavissa oli jälleen tasonnosto isäntäjoukkueelta. Toisin kuitenkin kävi. Luja hallitsi ottelua heti alusta alkaen.
Ensimmäistä erää ehdittiin pelaamaan reilu minuutti kun Teemu Setälä vei Lujan 1-0 johtoon. Pari minuuttia myöhemmin sama mies asialla uudestaan ja Setälän illan toisella Lujan meni 2-0. Erän puolessa välissä löytyi toinen kahden maalin mies Esa Väisänen. Kahdeksan ja puolen minuutin kohdalla Väisänen laittoi lukemat 3-0:n. Yksitoista minuuttia oli ehtinyt kulua erää kun Väisänen laittoi kiekon toistamiseen reppuun.
Neljä maalia yhteentoista minuuttiin enteili lopun alkua. Ottelu ratkesikin kahdentoista ja puolen minuutin kohdalla Jesse Kutilan vietyä Lujan jo viiden maalin johtoon. Toisessa ja kolmannessa erässä ei nähty kuin iso kasa rangaistuksia. Turhautunut Haka käytti aiemmistakin kohtaamisissa nähtyjä kovia otteita ja se sekoitti hieman tuomareidenkin pakkaa.
Ottelussa tuomittiin Hakalle 54 jäähyminuuttia ja Lujalle 32. Huolimatta runsaasta ylivoimasta Luja ei saanut lisättyä maalitiliään toisessa ja kolmannessa erässä. Haka sai kolmannessa yhden lohtu maalin. Lujan maalivahti Janne Rantaniitty piti huolen, ettei enempää mennyt selän taakse. Valmentaja Juha Tynkkynen oli tyytyväinen voittoon, mutta harmitteli ottelun tasoa. –Otteluhan ratkesi kahdessatoista minuutissa tekemäämme viiteen maaliin ja loppu olikin selviytymistaistelua molemmilta joukkueilta, totesi Tynkkynen.
Bobby
Viikon 4 pelaaja
Viikon pelaaja juttusarjassa esitellään Lujan pelaajia ja kysellään kuulumisia. Ensimmäisessä viikon pelaaja esittelyssä on Lujan maalivahti Janne Rantaniitty.
 ja ratkesikin melko nopeasti. Loppu olikin vähän pelailua.
Oliko ottelun kulku hankala maalivahdin kannalta?
-Ei se kovin hankala ollut. Tuli kuitenkin vetoja ja tilanteita melko tasaisesti.
Mitä odotat loppukaudelta?
-Joukkueena pitää parantaa vielä peliä, että päästään tavoitteeseen. Tarkoituksena on voittaa oma lohko.
Terveiset lukijoille?
-Ensinnäkin kiitos kannustuksesta peleissä ja toivottavasti löydätte hallille jatkossakin.