Ensimmäisen erän maalit ratkaisivat jälleen

4.2.2015

Luja HT ratkaisi jälleen ottelunsa keskiviikkona heti ensimmäisessä erässä. Sarjan heikoimpiin joukkueisiin kuuluva Chiefs ei voinut vahvemmalleen mitään. Ottelu oli kiekottelua suurimman osan ajasta ja ottelun päätyttyä numerot taululla olivat 4-1 (4-0, 0-0, 0-1).

 

Jääkiekon 2-divisioonassa Luja HT sai keskiviikkoiltana vieraakseen Chiefsin Turusta. Joukkueiden välisen tasoeron takia odotettiin selvää peliä ennen tämän viikon tiukempia kamppailuja. Chiefs oli neljän ottelun tappioputkessa ja Luja oli tehnyt edelliseen viiteen otteluun 31 maalia. Ottelu alkoikin aivan odotetusti Lujan hallinnalla.
Ensimmäistä erää oli ehditty pelata kaksi ja puoli minuuttia, kun Lujan Jesse Kutila aloitti maalinteon. Kotijoukkueen toisesta maalista vastasi viisi minuuttia myöhemmin Esa Väisänen. Väisänen on löytänyt oivan pelivireen ykköskentässä ja jahtaa lohkon maalipörssin ykkössijaa. Puoli minuuttia myöhemmin Luja siirtyi jo 3-0 johtoon Severi Wallinin maalilla.
Ottelu sai lopullisen ratkaisun Lujan ykköskentän päästyä ylivoimalle. Sekunti ennen erän loppua Miika Raittisen napakka ranne tolpan juureen vei Lujan neljän maalin johtoon. Luja vei ensimmäisen erän laukaukset selvästi 20-10. Toisessa erässä ei juuri tapahtumia nähty. Myös Lujan oman pään peli alkoi takkuilla ja vierailija Chiefs sai tilanteita Lujan maalille. Erä jäi kuitenkin maalittomaksi.
Kolmas erä jatkui samanlaisena kiekotteluna kuin toinenkin ja Lujan peli löystyi vielä vähän lisää. Chiefs voitti viimeisessä erässä Lujan laukauksissa, mutta Lujan maalivahti otti Chiefsin laukaukset kiinni yhtä lipsahdusta lukuun ottamatta. Ottelu päättyi kuitenkin Lujan voittoon.
Tällä viikolla Lujalla on kaksi ottelua. Keskiviikon ottelu on Harjavallassa ja lauantaina Huittisiin saapuu sarjakärki VG-62 Naantalista. Keskiviikon vastustaja KuKi toimii oivana haastajana lauantain ottelua ajatellen. Lujan on löydettävä keskiviikkona kovempi vauhti, että voivat haastaa sarjakärjen.
Bobby

 

 

Lue viikon 5 pelaajan Severi Wallinin haastattelu Luja HT:n sivuilta.