Vuoden 2015 parhaat yleisurheilijat ja muut toimijat on valittu

10.12.2015


Vuoden 2015 parhaat yleisurheilijat nimettiin 29.11. pidetyssä palkitsemistilaisuudessa. Parhaaksi miesurheilijaksi valittiin Juha-Matti Iso-Jaakkola ja parhaaksi naisurheilijaksi Pinja Koivumäki. Paras nuori mies on Hermanni Hakasuo ja paras poika Aleksi Hakanen. Parhaaksi veteraaniksi nimettiin Jouko Mahlamäki ja joukkueeksi P11 -viestijoukkue. Parhaana valmentajatiiminä palkittiin Kari-Pekka Lax ja Jyrki Välkkynen.

Lauttakylän Lujan yleisurheilujaosto julkisti parhaat yleisurheilijat ja toimijat 29.11.2015 pidetyssä palkitsemistilaisuudessa.

Parhaaksi mieheksi valittiin Juha-Matti Iso-Jaakkola ja naiseksi Pinja Koivumäki. Paras nuori mies on Hermanni Hakasuo ja paras poika Aleksi Hakanen. Lupaava tyttö Olivia Kärki ja poika Henrik Lehtinen. Parhaana veteraanina Jouko Mahlamäki. Parhaana joukkueena P 11-viestijoukkue: Erkka Maine, Henrik Lehtinen, Santeri Ruusunen ja Elmeri Lehtinen. Paras valmentajatiimi on Kari-Pekka Lax ja Jyrki Välkkynen.

Tilaisuudessa palkittiin myös SM-kisaedustajat: Aino Eno, Marika Haavisto, Aleksi Hakanen, Hermanni Hakasuo, Juha-Matti Iso-Jaakkola, Pinja Koivumäki, Jouko Mahlamäki sekä Veera Matintalo.

Samoin palkittiin myös A-luokan tuloksen ja tai pm-mitalin saavuttaneet urheilijat: Frans Hakasuo, Olivia Kärki, Oskari Kärki, Maria Laineenoja, Aino Lausniemi, Eerik Lehtinen, Elmeri Lehtinen, Erkka Maine, Lotta-Maria Maine,Joona Mäntylä, Emmi Pohjolainen, Lauri Ruohomaa, Jere Salo, Robert Silenko ja Elisa Tiuttu.

Triangelin parhaana pistemiehenä palkittiin Juha-Matti Iso-Jaakkola.

Myös päävastuullisia urheilukouluohjaajia Helena Kaasalaista,Jari Mainetta, Virpi Lainetta, Sanna Mäkelää ja Liisa Riihimäkeä muistetttiin sekä myös apuohjaajia Paula Järveä sekä Annika ja Heidi Savolaista.

Myös SM-kilpailun johtaja, pitkäaikainen jaoston puheenjohtaja Toivo Immonen palkittiin.